Hallo lieve lezer! Ik heb kennis gemaakt met een nieuw Deens beauty merk, namelijk Sanzi Beauty! De producten van Sanzi Beauty zijn 100% vegan en bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten zien we steeds meer terug komen in beauty producten, dat vind ik een groot pluspunt! Het merk Sanzi Beauty is dan ook niet voor niets een populair merk in de Scandinavische landen. Omdat ik zeer nieuwsgierig ben naar de producten, heb ik deze getest en deel ik mijn bevindingen met jou in dit artikel. Lees je mee?

Sanzi Beauty straalt vrouwelijkheid uit!

De producten van Sanzi Beauty hebben een fantastische verpakking. Niet alleen omdat ze milieuvriendelijk zijn, de zachte lichtroze/lila paarse kleuren spreken mij enorm aan. Je kunt zeker zeggen dat ik een grote zwak heb voor deze kleuren, wauw! Het staat ook prachtig op een plankje in de badkamer.  De producten heb ik langer dan een week gebruikt en ben zeer verrast! Het zijn natuurlijke en veganistische producten waardoor je goed op het milieu let, maar ook zeker op je eigen gezondheid.

Sanzi Beauty producten

Sanzi Beauty Anti Acne en Redness MaskSanzi Beauty Hydrating Hyaluronic Acid Mask | 25 ML €5,39

Hydrating Hyaluronic Acid Mask is een hydraterend en vegan masker dat een dun serum van hyaluronzuur bevat, dat diep in de huid doordringt en zorgt voor een optimale vochtbalans. Wanneer de huid voldoende vocht krijgt, zorg je voor volheid en elasticiteit waardoor de fijne lijntjes in de buitenste laag van de huid verminderen. Aan het Hydrating Hyaluronic Acid Mask zijn daarom twee varianten vocht inbrengend hyaluronzuur toegevoegd evenals een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamines, wat ervoor zorgt dat je huid wordt beschermd tegen vrije radicalen.

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam | 150 ML €25,95

Mild en effectief reinigingsschuim voor het gezicht. Houdt je huid goed verzorgd en schoon. Door je gezicht één of twee keer per dag te reinigen met dit zachte en effectieve reinigingsschuim, worden vet, vuil en andere onzuiverheden van de huid verwijderd. De reinigingsschuim is rijk aan antioxidanten en vitamines, geschikt voor alle huidtypes, veganistisch en vrij van parfum en parabenen.

Sanzi Beauty Moisturizing Day Cream SPF15

Sanzi Beauty Moisturizing Day Cream SPF15 | 50 ML €33,95

Moisturizing Day Cream SPF15 is een voedende dagcrème met zonnefactor en zonder parfum, die tegelijkertijd uw huid hydrateert en beschermt tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon. De dagcrème, die 100% vegan is, heeft veel goede eigenschappen die ervoor zorgen dat de huid de hele dag in een goede vochtbalans is. Daarnaast is het rijk aan vitamines, vetzuren en antioxidanten. Vrij van parabenen en zit in een milieuvriendelijke glazen fles.

Sanzi Beauty Anti-Aging Lifting Serum

Sanzi Beauty Anti-Aging Lifting Serum | 30 ML €52,99

Anti-Aging Lifting Serum is voor degene die de huid een grondige verzorging wil geven, waarbij je ook meteen een verstevigend en gladmakend effect krijgt. Het Anti-Aging Lifting Serum is ontworpen om diep in de huid door te dringen en vocht en verzorging te bieden, terwijl actieve ingrediënten de tekenen van veroudering in de huid minimaliseren. Het is geschikt voor alle huidtypes, vrij van parfum en parabenen, veganistisch en rijk aan antioxidanten en vitamines. Kan zowel in de dag als in de nacht worden gebruikt en zit in een milieuvriendelijke glazen fles.

Sanzi Beauty producten anti-aging

Mijn bevindingen over de Sanzi Beauty producten

De reinigingsfoam is gebruik ik graag in de morgen, als in de avond voordat ik ga slapen. Eerst haal ik al mijn make-up van mijn gezicht, waarna ik de reinigingsfoam gebruik om mijn huid goed te reinigen. Het voelt heerlijk aan tijdens het aanbrengen en tevens verfrissend. Het resultaat is een fijne hydraterende huid, die totaal niet droog aan voelt, maar juist zacht. Hierna gebruik ik het serum voor de extra reiniging en goed op de verzorging te letten als het gaat om huidveroudering. Lichte rimpeltjes en strepen beginnen zijn entree te nemen, maar nu ik 30 jaar ben is dat niet zo heel gek natuurlijk.

Voor het aanbrengen van mijn make-up in de morgen gebruik ik de Sanzi Beauty Moisturizing dagcrème. Het maakt mijn huid heerlijk zacht en voedend mijn huid goed. Vooral in het najaar is dit voor mij een grote “Must Have” om te gebruiken. Vooral rondom mijn T-zone ontstaan anders losse velletjes, waardoor mijn foundation niet mooi zit en tevens mijn huid heel erg laat trekken. Deze crème doet daarentegen goed zijn werk voor mij.

De Sanzi Beauty Anti Acne en Redness Mask heb ik met veel plezier gebruikt. Het voelt heerlijk verfrissend aan op mijn huid en voedt mijn huid goed. Door de substantie na afloop goed in te masseren stimuleer ik mijn huid extra. Het resultaat van het masker is echt wonderbaarlijk! De roodheid rondom mijn wangen is verminderd en heeft een mooie natuurlijke glow gekregen. Een frisse blik is ontstaan waar ik zeer blij mee ben.

  • De producten van Sanzi Beauty kan ik zeker aanbevelen, want het resultaat mag er zijn! Bovendien kun je lang gebruik maken van de producten en valt het met de prijs ook zeker mee. De producten zijn verkrijgbaar bij Labels Republic.

Welke product van Sanzi Beauty zou jij willen proberen?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel is een campagne en bevat producten die ik heb ontvangen.

Advertenties

One Reply to “Sanzi Beauty VEGAN anti-aging producten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *