Essence heeft een aantal nieuwe herfst/winter producten in de collectie. Een van deze producten is het Essence Crystal Power eyeshadow palette waar een aantal mooie herfst kleuren in zitten om een prachtige herfst make-up look mee te maken. Houdt je van mooie rood, bruine, koper achtige tinten met een tint van blauw en groen? Dan is deze eyeshadow palette echt iets voor jou. Al eerder schreef ik een review over de Essence Perfect Shine Lipstick. In dit artikel staat de Essence Crystal Power eyeshadow in de spotlight.

Essence: ‘ Dit oogschaduwpalet geeft je je dagelijkse portie positieve vibes en laat je ogen stralen als kristallen. Het palet bestaat uit acht hoog gepigmenteerde blazende kleuren en een matte tint. De zachte textuur is moeiteloos aan te brengen met een penseel of je vingers en is eenvoudig te blenden. Of je nu kiest voor rosé goud, groen, blauw of iriserend wit- dit palet laat je ogen stralen ‘.

Essence Crystal Power eyeshadow palette herfst/winter

De verpakking Essence Crystal Power eyeshadow

Alleen de verpakking van het oogschaduwpalette doet de oog al sprankelen. Het heeft een uitstraling van een diamant met mooie herfst kleuren er in verwerkt. Als je een kijkje brengt aan de oogschaduw zelf dan kun je de kleuren herkennen van de verpakking. Ze hebben de kleuren van de oogschaduw doen terug komen in de verpakking. De verpakking is van karton, heeft een handig formaat om in de handen te houden of eventueel mee te nemen op reis. Op de achterkant van het palet zijn de ingrediënten van de oogschaduw te vinden.

Essence Crystal Power eyeshadow palette herfst/winter

Oogschaduw kleuren

De binnenkant ziet er mooi clean uit door de witte kleur. Het palet bevat een spiegel en 9 prachtige herfst/winter oogschaduw tinten. Ze zijn te omschrijven als bruin, rood, roest achtige tinten met een groene en blauwe tint. De 8 oogschaduw kleuren bevatten een lichte shimmer, de middelste oogschaduw is mat. Met de matte oogschaduw kleur kun je een ooglook mooi aanzetten. Met het palet kun je alle kanten uit met een ooglook, zoal voor alledaags als een feestelijke look.

De oogschaduw’s hebben een naam, dit vind ik een leuke toevoeging aan het palette. Het zijn als ware per oogschaduw levensmoto’s te noemen. De namen van boven naar beneden: never give up, sparkle all day, good vibes only, reach for the starts, make it happen, love yourself, chase your dreams, I’ve got the power en believe in Miracles.

Essence Crystal Power eyeshadow palette

Pigmentatie oogschaduw

De oogschaduw kleuren zien er prachtig uit en hebben een fijne pigmentatie. De kleuren verrassen mij, wat zijn ze mooi! De acht kleuren geven een lichte shimmer en de matte tint is duidelijk aanwezig. Op mijn lichte huid viel op de foto de witte kleur weg, maar dat ligt zeker niet aan de pigmentatie. Ik ben zeer tevreden over de oogschaduwpalet van Essence. Ik ben ook niet anders gewent van het merk. Ze hebben altijd fijne producten voor een zacht prijsje.

Met het palet kun je zeker een aantal mooie herfst/winter make-up looks maken. Ik zou voor alledaags voor de bruine tinten kiezen. Voor kerst of de winterse dagen is een toevoeging veel goud, groen en blauw heel mooi.

Verkrijgbaarheid

  • Het Essence Crystal Power eyeshadow palette is verkrijgbaar bij Kruidvat.
Wat vind jij van het Essence Crystal Power eyeshadow palette?
liefs gea glamview
Advertenties

6 Replies to “Essence Crystal Power eyeshadow palette”

  1. Het palette ziet er qua vormgeving erg mooi uit! Kleurtjes zijn ook erg leuk, maar ik vind de pigmentatie persoonlijk wel erg tegenvallen.

  2. Wat een mooi palette! De vormgeving en kleurtjes vind ik ook prachtig. Opzich vind ik de pigmentatie ook niet tegenvallen, denk dat je met een goede primer wel een heel eind komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *