Tijd voor een persoonlijk artikel vol met mooie momenten waar ik in de maand Mei blij van werd! Stil staan bij de mooie momenten, maat dat je positiever en vrolijker door het leven gaat. Ik ben weer begonnen met sporten, voor het eerst wezen fietsen met Julius, twee nieuwe kookboeken gekocht en ons lieve hondje is 3 geworden! Kijk en lees mee naar mijn lichtpuntjes van deze maand.

Waar ik blij van werd maand mei
Voor het eerst samen fietsen met Julius  Julius staat en loopt door de kamer in zijn loopstoel  De corona maatregelen worden versoepeld  Mijn mannen konden eindelijk weer naar de kapper  Boodschappen doen voor mijn ouders   skeeleren  Samen wandelen en picknicken buiten Nachtmedicatie kunnen afbouwen en nu mee gestopt!  Julius en onze hond spelen graag samen  Julius ging een middag naar oma  Samen met Dennis en de hond wezen fietsen en buiten gezeten in het park  Samen met een vriendin mijn eerste TikTok opgenomen  Moederdag  Voor moederdag kreeg ik van mijn mannen een Rituals pakket  Ik ben weer aan het sporten thuis  Twee nieuwe kookboeken besteld die glutenvrij en melkvrij zijn Nieuwe recepten uitproberen  Corona proef een video opnemen met Claudia  Tapas eten bij de neef van mijn man  Een midweek weg geboekt naar de Ardennen  Voor het eerst mijn een mouse tan gebruikt om bruin te worden  Onze hond is drie jaar oud geworden  Bezig met mijn eetpatroon en afvallen  Een nieuwe bananenplant in ons interieur  BBQe bij mijn ouders in de tuin  Groente en fruit kopen op de markt  Leuke PR pakketten binnen gekregen.   Weerstandselastieken aangeschaft om krachttraining thuis te kunnen doen.

Advertenties

9 Replies to “28 Dingen waar ik in de maand Mei blij van werd!”

  1. Als je alle lichtpuntjes zo bij elkaar verzameld over een hele maand, wordt toch maar even duidelijk hoe gezegend we zijn. En dat tijdens deze bijzondere corona-tijden! Mooi dat je je daarop focust. <3 Ik hou ook een dankbaarheidsjournaal bij. Althans, probeer er consequent in te zijn, maar vergeet het vaak. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *