Bio Curcumax Botanico-mix AmanPrana

Ik kwam een nieuwe soorten kruiden tegen, namelijk de Bio Curcumax Botanico-mix. Al een poos richt ik mij op het koken en bakken zonder pakjes en zakjes. Deze kruidenmix komt dan ook geroepen. Aangezien gluten en lactose in veel kant en klare kruidenmixen zitten, vergeet niet de E-nummers, suikers en zout. Ik ben verrast als ik weer eens een mix tegen kom met alleen maar pure kruiden. Zo komt er een mooie aanvulling van kruiden in mijn voorraad kast. Dit keer ontving ik een bijzondere kruiden mix, de ‘Curcumax Botanico- mix van AmanPrana.

Bio Curcumax Botanico-mix van AmanPrana

Bio Curcumax Botanico-mix van AmanPrana

Bio Curcumax Botanico-mix

De Curcumax Botanico-Mix is gecombineerd met kurkuma, zwarte peper en sumak. Sumak is een bes die uit het Midden-Oosten komt en bovendien een rijke bron van antioxidanten. Het is een Biologische kruidenmix zonder geur, kleur of smaakstoffen en bovendien 0% Gluten en 100% Vegan. Het geeft een friszure, kruidige smaak aan een gerecht.
 • De kruidenmix heeft een inhoud van 175 Gram en kost €23,95 bij AmanVida.

Waarbij te gebruiken?

De Bio Curcumax Botanico-mix mag zoveel en zo vaak mogelijk gebruikt worden als gewenst. Het kan worden toegevoegd aan koude en warme gerechten, of samen met verse gember voor een dagelijkse kurkumathee. Ook voor in smoothies, yoghurt of sapjes.

Bio Curcumax Botanico-mix van AmanPrana

Mijn favoriete kruiden voor? 

De Bio Curcumax Botanico-mix kruidenmix gebruik ik graag als ik aan het koken ben. Ik gebruik het zelf graag over vis en vlees, echter heb ik nog nooit geprobeerd om de kruidenmix eens te gebruiken voor het zetten van een kurkumathee. Dit wil ik binnenkort wel eens proberen aangezien het ook ontzettend gezond zou zijn voor je lichaam. Deze kruidenmix bevat 0% gluten, wat ik fijn vindt!

Ben jij bewust bezig met voeding?

Dit artikel bevat gekregen producten
Advertenties

You May Also Like

20 Comments

 1. Wanda

  Ik probeer er wel bewuster op te letten maar vind het wel een gedoe om steeds die etiketjes uit te pluizen.

  1. Glamview

   Het is inderdaad lastig, maar als je eenmaal weet wat wel kan is het makkelijk om te lezen.

 2. Rachelle

  Ik let wel steeds meer op de etiketten vanwege smaakversterkers, bepaalde smaakversterkers krijg ik migraine aanvallen van. Sinds ik daar meer op let is de migraine ook een pak verbeterd!

  1. Glamview

   Dan ben jij al goed op weg! Mooi dat het heeft geholpen voor je.

 3. felice

  ik kook al 100 jaar niet met pakjes en zakjes: dat is veel leuker koken! Maar ik moet bekennen dat ik wel alles eten : vlees, vis, gluten, kaas kortom zoals wij vroeger zeiden : het hele varken!

  1. Glamview

   Dat is mooi dat het nog kan inderdaad. Voor mij is dat anders 😉

 4. Nicole Orriëns

  Mwah, wel een beetje, maar het kan denk ik nog wel beter.

 5. Armande

  Het is wel een heel onduidelijke naam, zonder uitleg had ik geen idee gehad wat het was.

  1. Glamview

   Fijn om te horen dat het artikel wat duidelijkheid brengt ^^

 6. Globalizious

  Ik zou er meer op kunnen letten. Vind het soms zo’n gedoe.. dus het zou zeker beter kunnen.

  1. Glamview

   Het is in het begin inderdaad even puzzelen, maar als je het eenmaal weet lukt het zeker.

 7. sherry

  Goed dat je hierover blogt. Ik let er zeker op. Heel af en toe is het niet mogelijk.

  1. Glamview

   Bedankt! Fijn om te horen 🙂

 8. laviedesofie

  Nog nooit van gehoord. Wel handig dat het glutenvrij is inderdaad!

 9. Clipextensions.be

  Heel handig als je graag vegan kookt inderdaad, zelf eet ik veggie dus ook voor mij zijn deze kruiden wel een aanrader 🙂

  1. Glamview

   Klopt! Voor mensen die vegan eten is deze ook ideaal!

 10. HosteSarah

  Oeh, klinkt interessant. Ik let de laatste tijd op mijn gewicht en gebruik tegenwoordig best veel kruiden om al die gezonde dingen (haha, oeps) wat lekkerder te laten smaken. Dit is zo eens wat anders. Nog nooit eerder van gehoord. 100% vegan is ook alleen maar een voordeel! Top!

  1. Glamview

   Je bent goed op weg zo te horen 🙂 Zeker zo door gaan. Ja de kruiden is inderdaad ook 100% Vegan. Daarnaast ook te gebruiken in verschillende gerechten en zelfs als thee.

 11. Rachel Kromdijk

  Wat een interessant product! het klinkt erg goed!

  1. Glamview

   Bedankt Rachel!

Leave a Reply