Als groot liefhebber van lipsticks, is de Diego Dalla Palma The lipstick 52 een mooie toevoeging aan mijn make-up collectie. Deze bruin-rode lipstick kleur is perfect voor een herfst look, het beloofd een prachtig wow-effect, tevens mooie verzorgende en zachte lippen. Een mooi moment om de Diego Dalla Palma The lipstick 52 te reviewen.

Diego Dalla Palma The lipstick 52 hulsDiego Dalla Palma The lipstick 52

Dé professionele lipstick van Diego Dalla Palma, voorziet je lippen van een intens gepigmenteerd en langdurige kleur met wow-effect! De luxe formule is rijk aan verzorgende ingrediënten die tevens fijne lijntjes opvullen en de lippen mooi glad en soepel houden. Met een hoog gehalte kleurpigmenten, vlekt en loopt de lipstick niet uit. De Diego Dalla Palma The lipstick is eenvoudig aan te brengen, als te blenden.

De Diego Dalla Palma The lipstick 52 zit in een zwarte matte huls met het logo van Diego Dalla Palma. Voor de duidelijkheid: De lipstick die ik in dit artikel laat zien, is een miniatuur versie. Dat betekend dat de lipstick bij aanschaf groter zal zijn, bij aankoop van de lipstick bij Beautytasting.com. Ik ben blij met de miniatuur versie, aangezien deze gemakkelijk in mijn tas past.

Diego Dalla Palma The lipstick 52 naamDiego Dalla Palma The lipstick 52
Het aanbrengen van de lipstick gaat gemakkelijk. Deze voelt zacht en creamy aan bij het aanbrengen van de lipstick op mijn lippen. De pigmentatie van de lipstick is perfect! Een duidelijk, maar vooral mooie bruin, rode kleur, met het resultaat van mooie gladde en glanzende lippen. Het is de perfecte kleur voor in het najaar, maar als je houdt van deze kleuren kan het natuurlijk dagelijks gedragen worden. Net als de Diego Dalla Palma Geisha Matt Liquid lipstick Mallow, ben ik ook over de Diego Dalla Palma The Lipstick 52 goed te spreken.  Het merk heeft fijne make-up producten heb ik opgemerkt.

Diego Dalla Palma The lipstick 52 swatch
Diego Dalla Palma The lipstick 52 resultaat

De producten van Diego Dalla Palma zijn verkrijgbaar bij Beautytasting.com. Voor extra 20% korting op het gehele assortiment, kun je gebruik maken van mijn kortingscode GLAMVIEW20.

Wat vind jij van de Diego Dalla Palma The lipstick 52?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Advertenties

2 Replies to “Diego Dalla Palma The lipstick 52”

  1. Het is een mooie lipstick met een mooie volle kleur, helaas is dit persoonlijk niet echt een kleurtje voor mij! Ik ga zelf altijd vaker voor nude of lipgloss.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *