Als klein meisje kon ik uren staren naar de mooiste oorstekers en sieraden bij de juwelier. Zo kwam ik nu het merk Isabel Bernard tegen, een sieraden merk met prachtige echt gouden sieraden zoals: oorbellen, kettingen en armbanden. Lees je gezellig mee?

Sieraden van Isabel Bernard

Alle sieraden zijn subtiel, daarom prima te dragen bij elke outfit en gelegenheid. Alle gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud. Heb je liever zilveren sieraden? Isabel Bernard heeft naast goud, ook een groot aanbod aan zilveren sieraden.

Aangezien ik een tweede gaatje in mijn oor heb, leek het mij leuk om een gouden oorsteker uit te kiezen. Het zijn subtiele oorstekers geworden in de vorm van een hartje. Kijk mee naar de prachtige kwaliteit.

gouden oorstekers in hart vorm Isabel Bernard

Ik heb de gouden oorstekers ontvangen in een prachtig wit sieraden cadeaudoosje. Op de voorkant is in prachtige sierlijke gouden letters het logo van Isabel Bernard geschreven. Het geeft een chique uitstraling, mooi om cadeau te geven in een cadeaudoosje als deze.

gouden oorstekers Isabel Bernard

De gouden oorstekers van Isabel Bernard zijn prachtig. Ze glansen als pareltjes in de zon. De kwaliteit van de oorstekers zijn goed, stevig en ze glanzen mooi. Bij het dragen van de oorstekers kreeg ik direct een aantal complimenten. Ik ga ze standaard dragen in het tweede gaatje in mijn oor, in het andere gaatje kan ik de andere sieraden die ik heb in dragen, zoals een mooie grote statement oorbel of juist een mooi knopje.

Ken jij het prachtige sieraden merk Isabel Bernard al?
liefs gea van glamview
Dit artikel bevat producten die ik ter review mocht ontvangen
Advertenties

16 Replies to “Mijn nieuwe gouden oorstekers Isabel Bernard”

  1. Heel erg mooi! Ik heb zelf twee paar zilverkleurige oorbellen van Isabel Bernard en daar ben ik ook erg blij mee. 🙂

  2. Ze zijn erg mooi en fijn! Daar hou ik van! Beter dan die grote hangers aan je oren. Fijn weekend 😀

  3. Mooie oorbellen, hoewel ik voorheen altijd zilver droeg, ben ik de laatste jaren overgestapt op goud!

  4. Wat een prachtige elegante oorbellen. Daar hou ik wel van! Ik draag normaal gesproken het liefst zilver, maar draag de laatste tijd regelmatig gouden sieraden, omdat ik dit zo mooi warm vind staan bij mijn bleke huidje hihi. De hartjes staan je prachtig meis!

  5. Ik kende dit merk nog niet, maar het spreekt me erg aan dat het van echt goud is. Ik krijg anders nog wel eens allergische reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *