De ‘Panterprint’ trend. Je kunt het ontzettend tof vinden, of juist heel ordinair. Eigenlijk is deze trend nooit echt over gewaaid, maar gebleven door de seizoenen heen. Zelf vindt ik deze trend heel leuk! Denk aan mooie haar accessoires, kleding, sieraden of schoenen met deze toffe print. Van de webshop MyJewellery mocht ik een prachtig panter jurkje uitzoeken met bijpassende sieraden. Ik koos voor een Panterprint Jurk met lange mouwen en gouden sieraden die er prachtig bij matchen.

panterprint jurk Myjewellery outfit

panterprint jurk Myjewellery

Panterprint trend

Ben jij iemand die de panterprint echt ontzettend tof vindt? Voeg het dan zeker toe aan jouw garderobe! Dit voorjaar en zomer is deze trend niet weg te denken. Niet alleen als casueel outfit, voor een dagje strand of festival is het juist leuk om te dragen! Kies voor ‘All the way’ panterprint of juist een klein detail. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen kleding smaak. De panterprint kan worden gedragen met veilige kleuren zoals zwart, bruin of grijs, maar deze trend is juist leuk om in het voorjaar of zomer met vel gekleurde items te combineren.

Een bekende panterprint is het bruin met zwarte print, maar nu zijn er juist ook andere kleuren te spotten zoals blauw, oranje of rood. Opvallende kleuren als het in combinatie is met deze print, maar wel heel tof en stijlvol!

panterprint jurk Myjewellery

Panterprint Jurk van MyJewellery

Ik koos voor een prachtig panter jurkje met de kleur samenstelling zwart, grijs, geel en rood. Een keer heel iets anders dan ik normaal zou aanschaffen. En wat vindt ik deze panterprint jurk tof! Echt een shine moment. In deze outfit heb ik de jurk rustig gecombineerd met zwart, bruin en gouden tinten. Voor de zomerse dagen zou ik het eerder combineren met een mooie opvallende accessoire of schoenen erbij.

 

outfit panter jurkje MyJewellery

De foto’s heb ik gemaakt tijdens een wandeling in het bos in Middelstum. Een prachtige plek om foto’s te maken met al het groen. De panterprint jurk van MyJewellery komt net over mijn billen, maar bedekt alles goed. Het stof is lekker luchtig, heerlijk voor een dag wanneer het warm is, maar net iets te koud voor een shirt of jurkje met korte mouw. Het stof is te vergelijken met een blouse stof, maar schijnt niet door. Zelf draag ik onder de panterprint jurk Myjewellery een zwarte top en een zwarte door schijnende panty.

outfit panter jurkje MyJewellery outfit panter jurkje MyJewellery

Gouden sieraden van MyJewellery

De gouden sieraden die ik bij deze outfit heb gecombineerd komen ook van MyJewellery. De gouden armband heeft net als de jurk de panterprint detail. De armband is net als een slavenarmband open en dicht te doen. Is stevig en heeft een prachtige kleur goud. Echt een mooie aanwinst.
De oorbellen zijn mooi opvallend, iets wat ik altijd heel tof vindt om te dragen. Naast dat het een gouden oorbel is, heeft het een mooie bijzonder detail. Het rondje is gemaakt van bamboe. Het fijne aan deze oorbellen is dat ze niet zwaar aanvoelen in mijn oor. Vaak merk ik met andere oorbellen dat dit wel het geval is.
outfit panter jurkje MyJewellery
Panterprint jurk: MyJewellery
Oorbellen: MyJewellery
Armbanden: MyJewellery en Lucardi
Panty: H&M
Schoenen: Van Haren
Lipstick: MaxAndMore

liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten/items die ik mocht ontvangen van een bedrijf of merk. 
Advertenties

7 Replies to “Outfit: Panterprint Jurk van MyJewellery”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *