Essence Perfect Shine Lipstick 05

Een budget merk met prima kwaliteit producten is het merk Essence. Essence heeft na veel prachtige collecties weer een nieuwe samengesteld. De Essence Perfect Shine Lipstick is een nieuwe lipstick waar ik nieuwsgierig naar was. Het is een prachtige kleur voor de herfst/winter periode.

Essence Perfect Shine Lipstick 05

Essence Perfect Shine Lipstick 05

Essence Perfect Shine Lipstick 

De Essence Perfect Shine lipstick is een zachte rood/roze kleur die je goed in lagen kan opbouwen op de lippen. De lipstick is goed gepigmenteerd, prettig om te dragen en bied een goede verzorging. Het heeft een romige en zacht textuur en geeft een glanzende finish.
Essence Perfect Shine lipstick 05

De Perfect Shine Lipstick is verkrijgbaar in zes tinten. Ik heb de Essence Perfect Shine lipstick 05. De huls ziet er prachtig uit. Het is een metallic licht roze huls met aan de onderkant een roze sticker met de kleurnummer van de lipstick. In je make-up stash is deze lipstick makkelijk te herkennen aan deze sticker. De sticker heeft de zelfde kleur als de lipstick zelf. 

Essence Perfect Shine lipstick 05

Conclusie

Ik vind de Essence Perfect Shine lipstick 05 er prachtig uit zien. De huls alleen al spreekt mij aan. Bij het aanbrengen van de lipstick merk ik een fijne zachte textuur op mijn lippen. Hij smeert zacht uit en voelt verzorgend op mijn lippen. Ik vind de lipstick te vergelijken met het aanbrengen van een lippenbalsem. De rood/roze kleur ziet er mooi uit. De pigment is goed en geeft een duidelijke kleur aan mijn lippen. Ik vind het een prachtige lipstick.

 • Deze lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99.
Advertenties

You May Also Like

9 Comments

 1. Tessa

  ik vind dit een fijne lipstick voor elke dag

  1. Glamview

   Het zou inderdaad best een kleur kunnen zijn voor overdag. Hij is niet vuur rood, maar mooi roze/rood.

 2. Bettie Toonstra

  Wauw, wat een mooie kleur lipstick. Ik heb echt al tijden niets van essence gekocht. Toch binnenkort maar eens kijken.

  Liefs,
  Bettie

  1. Glamview

   Ze hebben een hele leuke collectie nu.

 3. Unknown

  wat een mooi kleurtje. helemaal mijn ding. en fijn prijsje ook

 4. Mariska

  Ik vind deze ook heel mooi en vind de kwaliteit ook prima in verhouding tot de prijs 🙂

  1. Glamview

   Klopt. Voor de prijs is de kwaliteit zeker goed.

 5. Chantal

  Wat een prachtige kleur! Voor die prijs ga ik hem ook eens uitproberen.

 6. Kelly

  Ik heb echt al jaren geen make-up meer geprobeerd van Essence! Deze ziet er wel mooi uit 🙂

Leave a Reply