Hallo lieve lezer! Heb jij de nieuwe Essence Lente en Zomer collectie 2022 al gespot? In deze collectie zit een prachtig oogschadow palette die past bij het voorjaar seizoen, namelijk de Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette. Er zitten neutrale tinten in combinatie met groene accenten. Hieronder vertel ik jou meer over het Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette en kun je zien hoe de pigmentatie is. Lees je gezellig mee?


Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette verpakking

Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette

De verpakking van het Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette is van karton gemaakt, waarop je de kenmerken terug ziet van de stad Rome in Italië. Er staan twee prachtige afbeeldingen op van het Colosseum en een witte vespa scooter. Het doet mij denken aan de stedentrip die ik samen met mijn maakte in 2015 naar Rome in Italië. Het colesseum hebben wij samen ook bezocht en was zeer bijzonder om te bezoeken. Leuk om de afbeeldingen terug te zien op de verpakking. De naam van het oogschadow palette zegt het al in het Italiaans: benvenuti a ROMA=Welkom in Rome!

Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette

Er zitten 12 diverse matte, parelachtige, glinsterende en metallic kleur tinten in het palette. Met deze kleur tinten kun je verschillende ooglooks maken die passend zijn bij het najaar. Er zitten op een aantal kleur een kleine bedrukking van een ijsje, een panter printje en een bloementak verwerkt. Het palette heeft boven in een rechthoekige spiegel, met aan de andere kant alle kleuren oogschadow.

De oogschadow kleuren hebben in dit oogschadow palette geen namen gekregen, wat ik persoonlijk best jammer vind. Het heeft wel iets als een kleur een naam heeft gekregen. De oogschadows zijn op de achterkant van de verpakking genummerd van 1 tot 12. Daar vind je ook alle ingrediënten die zijn gebruikt.

Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette verpakking achterkant

Aan de linkerkant van het palette zitten de neutralere kleur tinten. Drie shimmers (zilverwit, champagne en een wat donkerdere koraaltint) en drie matte kleuren (een hele lichte beige, lichtbruin en koraal). De andere kant bevatten kleur tinten die iets opvallender zijn. Twee matte groentinten (mint- en olijfgroen), een matte oranje en een shimmer oranje. Een matte donkere bruin en een gemarmerde shimmer tint in een donkerbruine kleur met zilveren accenten.

Lees ook – Floral Romance oogschadow palette Max&More

Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette resultaat
Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette resultaat

Het oogschadow palette ziet er na mijn mening prachtig uit, iets een romantische sfeer geeft het ook wel als ik de buitenkant van de verpakking bekijk. Voor het bedrag van €6,99 heb je 12 diverse kleur tinten waar je alle kanten mee op kunt. Ik vind het niet duur en voor een budget merk heeft Essence goede kwaliteit. De pigmentatie valt mij dan ook zeker niet tegen. Sommige kleur tinten zijn iets poederig, maar je kunt ze gemakkelijk aan brengen. Vooral de shimmers geven een mooie gloed als ik het aanbreng, prachtig! Ik ga hier nog veel lente en zomer ooglooks mee creëren.

Je kunt het Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette kopen bij alle Essence verkoop punten en tevens bij Boozyshop. Het oogschadow palette is vegan en dierproefvrij.

Welke kleur tinten spreken jou het meest aan?
liefs gea van glamview

 

Advertenties

10 Replies to “Essence benvenuti a ROMA eyeshadow palette”

  1. Ik ben niet zo van de oogschaduw, maar wat een fantastisch doosje, waar het in zit. Doet me gelijk willen vertrekken naar Rome, haha… Het ziet er trouwens heel mooi uit bij jou, heel natuurlijk!

  2. wat een prachtig palet. Ik vind de kleuren meer iets voor de winter. Ik hou zelf meer van pastel kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *