Al eerder maakte ik kennis met het merk Louis Widmer. Dit waren een aantal skincare producten voor het reinigen van de huid. Dit keer heb ik twee producten uit de anti-aging lijn van Louis Widmer die ik ga proberen. Niet alleen de verpakking ziet er prachtig uit, ook de producten zelf zijn veel belovend! Hoogtijd om jou ook hier kennis mee te laten maken. Hieronder lees je meer over de Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 en serum . Lees je gezellig mee?

Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 en serum

De reinigingsproducten van Louis Widmer probeerde ik eerder al uit. Het merk Louis Widmer ben ik zeer goed over te spreken, aangezien mijn huid na gebruik er van er heerlijk schoon er uit doet zien, tevens een heerlijke glow komt er tevoorschijn. Dat maakt dat ik direct nieuwsgierig werd na de anti-aging lijn van Louis Widmer. Uit de anti-aging lijn heb ik twee producten ontvangen, namelijk de Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 en serum.

Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 en serum

De rijke anti-ageing dagcrème met UV 30 komt in een mooie paarse pot, met een grijze dop. Op het eerste oog vind ik beide verpakkingen uit de anti-ageing lijn er chique en mooi uit zien. Het oog wil immers ook wat! De rijke dagcrème is vegan, dierproefvrij en bevat tevens geen microplastic. Bij het openen van het kartonnen doosje zit er een klein monstertje in van de Louis Widmer Rijke Nachtcrème. Deze is uit de zelfde lijn afkomstig als de dagcrème en serum. De pot rijke dagcrème zit in de kartonnen verpakking en een bij geleverde roer stokje om de substantie uit het potje te scheppen. Handig! Aangezien je niet continu op deze manier met je vingers in het potje hoeft. Dat betekend ook dat het product langer houdbaar zal blijven als je het op deze manier dagelijks zult gebruiken. Goed over nagedacht!

Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 beschermingsfactor

De rijke dagcrème heeft een beschermingsfactor 30, wat ik een fijn voordeel vind aan deze dagcrème. Zo hoef je niet een andere beschermingsfactor er bij op te smeren, aangezien het al in de dagcrème zelf zit. Wel is het belangrijk om je huid gedurende de gehele dag te beschermen, dus vaker aanbrengen om je hoofdhuid is een goede optie. Het beschermend tegen UV-stralen, infraroodstralen en blauw licht. Naast dat het bescherming bied, regenereert en hydrateert de dagcrème de huid intens. Je rimpels worden heerlijk verzacht en de huid wordt steviger, gladder en zachter aanvoelt. Dit komt door de hyaluronzuur die in de dagcrème zit verwerkt. Het vult de rimpels als ware van binnenuit en legt een elastische beschermende film op de huid. De vitamine E regenereert de huidbarrière het huideigen herstelvermogen en zorgt ervoor dat de huid er gladder uitziet. De hoornlaag houdt beter het vocht vast.

Louis Widmer anti-ageing serum

Het Louis Widmer anti-ageing Serum zit in een langwerpig, paarse pomp flacon. De verpakking valt fijn in mijn handig en maakt hierdoor dat de substantie er gemakkelijk uit te halen is. Het serum kan zoal voor dag en nacht gebruikt worden en is voorzien van kostbare actieve bestanddelen voor de huid.

Louis Widmer anti-ageing serum substantie op hand aangebracht

Het werkt diep in de huid en door de hyaluronzuur wordt de huid itens gehydrateert. Tevens stimuleert de regeneratie van de cellen waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagt. Het resultaat na het gebruik van het serum is een stralend frisse, gladde huid die ontzettend fijn aanvoelt.

Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 en serum

Tijdens het aanbrengen van de Louis Widmer rijke dagcrème merk ik op, dat de crème verfrissend aanvoelt op mijn huid. Een groot pluspunt vind ik het zeker, aangezien dit een goed teken is dat het mijn huid gaat hydrateren. Na het aanbrengen merk ik dat de substantie fijn intrekt in de huid en niet vet of droog aanvoelt op de huid. Mijn huid voelt eerder zacht en glad aan. Ik ben dan ook niets anders gewent van de Louis Widmer producten dat het een positief resultaat brengt.

Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 substantie in pot

Louis Widmer anti-ageing serum werkt net als de rijke dagcrème ontzettend fijn voor mijn huid. Voelt net als de dagcrème fris aan op de huid en trekt gemakkelijk in. Mijn huid voelt heerlijk zacht en er verschijnt een heerlijk frisse, natuurlijke glow op mijn huid. Ik ben weer ontzettend tevreden met de Louis Widmer producten en de beloofde die ze geven voor het resultaat klopt precies. Kwa anti-ageing vind ik het altijd lastig oordelen, maar het maakt mijn huid heerlijk zacht en glad. Veel rimpels heb ik (nog) niet en daar ben ik zeer blij om. Toch gebruik ik nu op mijn 31e jaar graag producten als deze.

Wat vind jij van de Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 en serum?
liefs gea van glamview

Deze producten mocht ik ontvangen ter review.

Advertenties

One Reply to “Louis Widmer anti-ageing dagcrème UV 30 en serum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *