Nu de lente is begonnen, is het tijd om mooie lichte kleuren te dragen. Niet alleen in kleding of accessoires, met make-up maak je de mooiste lente looks. De Geisha Matt Liquid Lipstick Mallow van Diego Dalla Palma is de perfecte alledaagse lipstick voor dit seizoen! De liquid lipstick beloofd een goede dekking en een longlasting effect. Het is tijd om deze prachtige lipstick kleur te gaan testen.

Geisha Matt liquid lipstick Mallow

De Geisha Matt liquid lipstick zit in een zwart kartonnen doosje, met informatie over de lipstick en de ingrediëntenlijst. De liquid lipstick zelf zit in een doorzichtige huls en heeft een zwarte dop. Het is een crèmige, matte, vloeibare lipstick voor perfect strakke gedefinieerde lippen. De liquid lipstick is rijk aan verzorgende ingrediënten, longlasting en een ultra mat full coverage kleurintensiteit. Geschikt voor de gevoelige huid.

Mellow Liquid lipstick

Met GLAMVIEW20 krijg je 20% korting op het hele assortiment op beautytasting.com.

Conclusie

De Geisha Matt Liquid lipstick voelt zacht aan op mijn lippen, voelt fris aan en plakt niet. Gelukkig gaat de liquid lipstick niet in de lijntjes van de lippen zitten, een groot pluspunt. Het is een crème substantie die mooi mat opdroogt op de lippen. Met de spons applicator is de lip kleur makkelijk aan te brengen. Het bevat een zacht sponsje die goed mee buigt bij het aanbrengen van de liquid lipstick.

Na te hebben gegeten en gedronken, is de kleur op mijn lippen iets vervaagd. Het zit nog prima op mijn lippen. Voor een intensere lip kleur kun je de liquid lipstick opnieuw aanbrengen.

Diego Dalla Palma Liquid lipstick Mellow swatch
Verkrijgbaarheid

  • De Diego Dalla Palma Geisha Matt liquid lipstick is verkrijgbaar bij Beautytasting.com voor €19,90.Met de kortingscode GLAMVIEW20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment. Heb je liever een andere kleur liquid lipstick ? Diego Dalla Palma heeft meerdere kleuren van de Geisha Matt liquid lipsticks. Ik heb de oud roze kleur Mallow 03.

Kende jij het make-up merk Diego Dalla Palma al?

liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

11 Replies to “Geisha Matt Liquid Lipstick 3. Mallow van Diego Dalla Palma”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *