Hallo lieve lezers! Nare geurtjes, niemand houdt er van. Een goede deodorant kunnen wij dan ook echt niet zonder. De extra voedende vegan deodorant van Happinesz, biedt de huid de juiste verzorging die het nodig heeft. Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten en de verpakking is milieu vriendelijk! Ik laat jullie graag kennis maken met twee deodorant varianten van Happinesz. Lees je mee?

Happinesz Taos Nude vegan deodorant

Een extra verzorgende vegan deodorant met een toevoeging van Jajoba-olie en de speciale TAOS-mix die gemaakt is van biologische etherische oliën. Jajoba-olie zorgt voor de extra verzorging, de biologische etherische oliën bieden bescherming tegen onaangename geuren. De Taos Nude vegan deodorant bevat de geuren: Mandarijn, Lavandel, Sinaasappel, Ylang Ylang, vleugje pepermunt en kruidnagel. Voor de gevoelige huid is deze vegan deodorant een goede optie, door de extra verzorgende ingrediënten zoals:

Sheaboter – Antibactererieel, schimmelwerekend, antioxidant en ontstekingsremmend.Bevat een hoog gehalte aan de vitamine A, E, en F, en inolzuur, palmitine, stearine en olïene vetzuren. Deze ingrediënten balanceren de olie op de okselhuid.

Jojoba-olie – Zorgt voor een glad oppervlak op de huid, zonder dat het vet aan voelt. Helpt bij het produceren van collagens en kalmeert de huid.

Happinesz Suntribe vegan deodorant

Deze vegan deodorant is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Bovendien is het 100% biologisch, vegetarisch, aluminium, plastic en dierenleed vrij en niet getest op dieren. Het is een frisse geur en bevat de volgende geuren: citroen, sinaasappel, cederhout en rozen.
 • Een heerlijke en unieke geur
 • 100% biologisch
 • Geschikt voor vegetariërs
 • 100% biologische etherische oliën
 • Recyclebare verpakking

Happinesz deodorant vegan

De twee vegan deodorants van Happinesz zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, is biologisch en geschikt voor vegetariërs. Er wordt geen gebruik gemaakt van plastic of aluminium wat beter is voor mens en het milieu. Er wordt duidelijk aandacht besteed aan de vermindering van plastic in het land. De Happinesz deodorant is makkelijk te openen, als dicht te doen door middel van een blikje. Breng het product aan met de vinger, smeer het daarna goed uit op de okselhuid.

Het voelt verfrissend, niet plakkerig en de geur blijft goed aanwezig. Ik gebruik zelf altijd smeer of roller deodorant, inplaats van een spuit flacon. Voor mij doen de deodorants in de vorm van een spuit flacon het minder goed. Vooral in de zomer is dit een echte aanrader, het voelt namelijk frisser en de geur blijft beter zitten door eigen ervaring. De Happinesz deodorants werken uitstekend! De geuren zijn heerlijk fris en totaal anders van elkaar.

 • De Taos Nude deodorant ruikt naar citrus, maar heeft een duidelijke mix aan geuren.
 • De Suntribe deodorant heeft een subtielere geur en is heerlijk fris. Citroen komt hier duidelijk naar voren.

Er zijn meerdere deodorant geuren beschikbaar in het assortiment. Bezoek de website van Happinesz.

 • De Taos Nude deodorant kost €7,99
 • De Suntribe deodorant kost €6,99


Gebruik jij cosmetica die 100% natuurlijk is?

liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review

Advertenties

12 Replies to “2 extra voedende vegan deodorant van Happinesz”

 1. Klinkt als fijne deodorant! Ik heb ook eens deodorant uit een blikje gehad en beviel me goed. Ik gebruik alleen sticks en rollers, nooit geen spray.

 2. Ik val als een blok voor het leuke doosje, en zou dit alleen daarom al bijna kopen. Maar het spreekt me minder aan om deodorant met mijn handen in mijn oksels aan te brengen.

  1. Opzich snap ik wat je bedoeld, het is wel een gekke gedachte dat je met je vinger onder je oksel moet.
   Maar het heeft wel een goede werking tegen sweet.

 3. ik vraag me echt af wat voedende deodorants zijn…kan ik er een hapje van nemen als ik echt trek heb?? Er zit tenslotte mandarijn en sinasappel in :-). dat er geen foute stoffen in zitten, dat pleit wel enorm voor deze deo’s!

 4. Ik gebruik zeker cosmetica dat 100% natuurlijk is. Ik heb in het verleden een natuurlijke deo stick gebruikt, van een ander merk, maar dat rook na een uur heel vies. Dus ik ben nog op zoek naar een goede. Deze ga ik wel uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *