Op 9 Mei 2021 is het moederdag, de dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Voor mij extra speciaal aangezien ik zelf moeder ben van onze zoon Julius. Een moederdag sieraden  cadeau tip die altijd in de smaak valt, is de gegraveerde armbanden set voor moeder en kind van Kayasieraden. De gegraveerde armbanden set heb ik zelf laten maken in het zilver voor Julius en mij.

Advertenties

Op de website van Kayasieraden kun je kiezen uit verschillende soorten sieraden, die je tevens een armband graveren. Er wordt duidelijk aangegeven waar je op moet letten bij het invullen van de tekst. De tekst die in de balk geschreven wordt, komt precies zo op het sierraad te staan. Maak daarom niet een typ-fout want dat zou zonde zijn. Naast deze optie kun je kiezen voor een lettertype, toevoeging van een symbool en of je het sierraad in het zilver, goud verguld of rosé verguld wilt.

Kayasieraden cadeauverpakking

De sieraden zijn toegestuurd in envelop met aan de binnenkant bubbeltjes plastic. Binnenin de envelop zitten twee prachtige cadeauverpakking. Het zijn twee zwarte cadeaudoosjes met op de bovenkant een zwart met gouden lint in de vorm van een strik. Het ziet er echt chique uit.

Kayasieraden gegraveerde armbanden resultaat.

Het resultaat van de gegraveerde armbanden set

De gegraveerde armbanden set is prachtig geworden, precies zoals ik het had voorgesteld. Ik heb uiteindelijk gekozen om op alle twee de armbanden de zelfde tekst te graveren. Het zijn de initialen van onze zoon zijn naam geworden, Julius J. J. Mijn armbandje heeft een extra hartje aan het einde. Het bevat een naam plaatje met een grove ketting. Het armbandje voor Julius heeft een dunne ketting en klein tekstplaatje. Het is schattig om z’n klein armbandje van dichtbij te zien.

Mama en zoon armbanden kayasieraden

Conclusie

Gelukkig zijn de maten die ik heb gekozen goed. Voor mezelf koos ik voor de kleinste maat en voor Julius de maat 0-3 jaar. Ik heb de armband dagelijks om en tevens onder de douche. Het blijft er mooi uitzien en bevat een prachtige glans. De letters zijn duidelijk en goed gegraveerd. Ik ben tevreden met het resultaat!

Wat ga jij geven op moederdag?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Advertenties

12 Reacties

  1. Ja, Kaya heeft mooie dingen, helaas hebben mijn dochter en ik heel verschillende smaken, dus wij uiten onze moeder-dochterband anders

  2. Wat een leuk cadeau idee. Ik en mijn ouders hadden vroeger ook zo’n armband. Ik met mijn eigen naam, mijn moeder met mijn naam en die van mijn vader en mijn vader had mijn moeders naam en mijn naam er op

  3. 📍
    Ziet er echt mooie uit.
    Ik zelf heb ooit een halsketting voor mijn zoontje gekocht, maar jammer genoeg draag die hem niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.