Waarschijnlijk zijn de meeste van jullie al op zomervakantie geweest, voor onze moet het nog beginnen. Wij kunnen stiekem niet wachten tot onze vakantie mag beginnen. Dit jaar gaan wij met zijn drieën naar het noorden van Spanje. Dit keer voor het eerst als gezin met onze kleine man erbij. Om op vakantie te gaan hebben wij nog een aantal voorbereidingen die wij moeten doen, zoals het aanschaffen van een aantal laatste items die ontbreken in onze garderobe. Ik heb een vakantie wishlist voor spanje gemaakt met een aantal prachtige strand items van LASCANA. Deze zou ik graag aan mijn koffer willen toevoegen zodat de vakantie echt kan beginnen!

Mijn vakantie wishlist voor spanje van lascana

Mijn vakantie wishlist voor spanje bevat: Een Ronde mini strandtas

De rieten strandtassen zijn deze zomer ontzettend populair. Ik ben niet snel trend gevoelig, maar op deze tassen ben ik verliefd op geworden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten. Deze ronde mini strandtas is op twee verschillende manieren te dragen, zoal aan de hand als op de schouder. Het formaat is niet groot, dat vind ik prettig aangezien ik anders veel spullen er in stop. Deze tas vind ik ideaal voor op vakantie voor onderweg en op het strand.

Espadrilles met kant

Voor het bezoeken dorpen of steden in Spanje vind ik het prettig om dichte schoenen te dragen. Meestal loop ik de gehele dag op slippers met het warme weer. Deze espadrilles zijn niet standaard, ze zijn gemaakt van prachtig wit kant. Aan de onderkant is er bruin gevlochten touw gebruikt om het geheel af te maken. De buitenkant, voering en de binnenzool zijn gemaakt van textiel, de loopzool is van kunststof. Het fijne aan deze schoenen is dat het bij elke zomerse outfit gematcht kan worden. Zoal de kleur als stof maakt het geheel helemaal af. 

Sandalen

Ik heb de laatste tijd een zwak voor schoenen met een hak. Deze sandalen hebben een blokhak van 4,5 cm. De hak is niet te hoog en daarom prima voor op vakantie. Ik was al een poos opzoek naar de juiste sandalen met een blokhak en deze zijn na mijn smaak perfect. De witte kleur is bij elke zomerse outfit prima te combineren. Voor een avond uit eten staan ze stijlvol. 

Maxi jurk met bloemenprint

Een maxi jurk kan in mijn ogen niet ontbreken in mijn koffer. Ze zijn luchtig en praktisch voor op het strand. Vooral met hoge temperaturen vind ik een jurk een goede optie, een broekje met top vind ik al snel plakken en te warm. Deze maxi jurk is off shoulder, heeft een mooie bloemenprint en valt tot aan de grond.

Beugel bikini

Ik heb een aantal nieuwe bikini’s aangeschaft, de kleuren zijn vooral zwart. Een beetje kleur aan mijn bikini stash toevoegen vond ik daarom hoog nodig. Deze bikini heeft een bandeau top met beugel en bijpassend broekje. Een beugel bikini geeft je borsten net meer een lift effect en zit beter tijdens het zwemmen vind ik. De print van de bikini vind ik prachtig in combinatie met blauw en wit.

Strandlaken en hammamdoek met strepen

Voor op het strand kan een strandlaken niet ontbreken. Deze strandlaken is niet alleen te gebruiken als laken voor op de grond, maar ook als hammamdoek. De stof is gemaakt van 100% katoen, voelt zacht aan en is absorberend. De handdoek heeft een mooie kleuren combinatie met een streep patroon. De handdoek heeft een mooie lengte zodat het ook makkelijk om je lichaam is te wikkelen.
Welke kleding of accessoires vind jij belangrijk om mee te nemen op vakantie?
liefs gea glamview
Advertenties

7 Replies to “Mijn vakantie wishlist voor Spanje (6 zomer toppers!)”

    1. Ik vind birkenstocks meer een schoen voor naar het strand. Een goede schoen vind ik dan meer een sneaker of een dichte schoen

  1. Leuke wishlist! Ik neem eigenlijk altijd alles mee: kleding voor warm weer en kleding voor koud weer. You never know 🙂

  2. ik zou die espadrilles maar fijn in Spanje kopen: veel goedkoper! Ik koop persoonlijk zelden iets voor de vakantie. Als er iets is dat ik nodig heb en niet meer in huis heb, dan koop ik dat gezellig onderweg, heb ik gelijk een leuk souvenir

  3. Grappig dat je voor je vakantie een whislist hebt opgesteld! Ik maak zelf ook wel een lijstje, maar dat is meer van de dingen die ik mee wil nemen en niet zo zeer wat ik nog wil kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *