Ik kwam drie zeer leuke items tegen bij Never Naked. Een webshop met een ruim assortiment aan huidverzorgingsproducten, haaraccessoires en prachtige sieraden. Ze passen bij de beauty en mode trends van het moment. Het gaat om de roze 100% Rozenkwarts gezichtsroller, wasbare wattenschijfjes en vier mooie, maar vooral zachte satijnen scrunchies.

Never Naked Kwarts gezichtsroller

Rozenkwarts gezichtsroller

Ik heb veel goede verhalen over de Rozenkwarts gezichtsroller gehoord. Het is dan ook de beauty trend van nu. De gezichtsroller is gemaakt van echte Rozenkwarts, een licht roze edelsteen die staat voor (zelf)liefde, relaties met jezelf en anderen. De gezichtsroller ziet er niet alleen prachtig uit, met de licht roze Rozenkwarts en de rosé gouden details. Gezichtsrollers hebben tevens veel voordelen.

  • Het heeft een ontspannende werking.
  • Is makkelijk te gebruiken.
  • Verkleint de poriën.
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
  • Geeft een goede collageen boost (zorgt ervoor dat rimpels en lijntjes verminderen)
  • Verbeterd de bloedcirculatie
  • Afvoeren van vochtophopingen.

De Rozenkwarts gezichtsroller voelt heerlijk koud aan op mijn huid tijdens het rollen. Je voelt dat de gezichtsroller drukt op de huid, het voelt als een massage. Er is een kleine en grote Rozenkwarts, op deze manier kun je alle hoekjes meenemen. Het resultaat is een zachte, maar stevige gezichtshuid. De werking zoal op als onder de huid is duidelijk te zien, tevens voelbaar. De Rozenkwarts gezichtsroller kost €29,99.

Never Naked wasbare wattenschijfjes roze

Wasbare Wattenschijfjes Set (5 stuks)

Minimaal twee keer per dag reinigen wij ons huid, vuil en make-up is zo verdwenen. Wattenschijfjes zijn makkelijk in gebruik, maar minder fijn voor het milieu. In één jaar gebruikt één persoon wel 1500 wattenschijfjes. Dat zijn een hoop wattenschijfjes die worden weg gegooid. Gezichtsreinigingsproducten in combinatie met wasbare wattenschijfjes is een herbruikbaar en duurzaam alternatief. In de wasmachine kunnen ze gewassen worden op 30 graden, tevens kun je ze wassen met shampoo of een neutrale zeep. Never Naked heeft een set wasbare wattenschijfjes van 5 stuks. Ze zijn gemaakt van een mooie en zachte, roze velours stof.

Ik heb voor het eerst wasbare wattenschijfjes gebruikt, ik moest dan ook even wennen. Door de zachte velours stof voelt het heerlijk zacht aan op mijn huid. Vuil en make-up is gemakkelijk te verwijderen, misschien zelfs beter dan normale wattenschijfjes. Na het wassen van de wasbare wattenschijfjes, zien ze er weer netjes uit. De kwaliteit is goed en zelfs zonder vlekken uit de wasmachine. Ik ben tevreden!

Never Naked Satijnen scrunchies

Satijnen Scrunchies

Scrunchies zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ze zijn functioneel, zien er prachtig uit en niet schadelijk voor het haar. Het is een goede optie voor mijn dunne haren, aangezien andere elastiekjes vaak mijn haar in de knoop zetten en ze er niet meer uit krijg. Ik draag mijn haar over het algemeen los, maar een staart vind ik net zo mooi. Zo draag ik tijdens warme temperaturen liever mijn haar in een hoge staart. Een scrunchie is mooi opvallend, daar houdt ik wel van.

Ik heb vier prachtige satijnen scrunchies van Never Naked. Ze voelen heerlijk zacht aan en zijn mooi groot. Ze zijn super zacht en bevatten een goede elastiek, waardoor mijn haar niet uitzakt. Satijnen scunchies had ik dan ook nog niet, het is daarom een prachtige toevoeging aan mijn haar accessoires. Het is de satijnen scrunchie set in de kleur beige, waarbij je vier verschillende kleuren krijgt. De kleuren zijn prachtig en mooi om af te wisselen. Ze kosten (€14,99 voor 4 stuks.

Hoe ziet een goede huidverzorging er volgens jou uit?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Advertenties

2 Replies to “3 Items van Never Naked die onmisbaar zijn voor de vrouw”

  1. • Die wasbare wattenschijfjes zien der super goed uit. Ik heb ze al verschillende keren voorbij zien komen bij bloggers. Dat ik besloten heb om er mij ook aan te schaffen.
    Die Scrunchies heb ik er ook een paar, en wat hou ik er van. Ik zelf koop nu ook meer haarbanden vind ik zo geweldig zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *