Heb jij wel eens last van droge lippen? Kneipp heeft namelijk een nieuwe lippenbalsem uitgebracht, de Kneipp Hydro Care Lippenbalsem met extracten van watermunt en aloë vera. Een ultiem hydraterende 100% natuurlijke lippenbalsem met een verfrissende touch en een aquatische geur. Fijn kunnen genieten van extra verzorging en hydratatie voor de lippen.

Kneipp Hydro Care Lippenbalsem

De kneipp Hydro Care Lippenbalsem met watermuntextract en hoogwaardige aloë vera heeft een hydraterende werking en subtiele aquatische geur. Door de lippenbalsem voelen je lippen verzorgend en zacht aan. De lippenbalsem is 100% natuurlijk op basis van natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax. Er zitten geen dierlijke bestanddelen in waar door het vegan is, zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconeoliën en kleurstoffen. Ideaal voor droge, gebarsten of gevoelige lippen. Zowel te gebruiken voor vrouwen als mannen. De lippenbalsem bevat geen kleur, maar neutraal op de lippen.

Kneipp Hydro Care Lippenbalsem

Recyclebare verpakking

De verpakking is recyclebaar. De stick heeft een prettige greep, door de combinatie van kurk en polypropeen zorgt het voor een superfijn ‘Soft touch’ effect. De blisterkaart bevat innovatief en eco-vriendelijk graspapier. Dit graspapier genereert minder CO2 uitstoot, vereist ca. 3.000 liter minder water per karton en zorgt voor korte transportroutes.

Verkrijgbaarheid

De Kneipp Hydro Care lippenbalsem is vanaf April o.a. verkrijgbaar bij Etos & Kruidvat. De adviesprijs is €5,99.

Kneipp Hydro Care Lippenbalsem

Wat vind ik van het product?

Ik heb regelmatig wel droge lippen, dit vindt ik soms best storend door dat er losse velletjes op mijn lippen zitten. Vooral als ik een lipstick kleur wil dragen op mijn lippen, lijkt dat niet heel charmant. De Kneipp Hydro Care Lippenbalsem heb ik een aantal dagen gebruikt, het verzorgd en hydrateerd mijn lippen goed. Ik merk zeker verbetering nu ik de lippenbalsem dagelijks gebruik. Ook de frisse geur van de lippenbalsem vindt ik heerlijk.

Gebruik jij wel eens een lippenbalsem?

liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen. 
Advertenties

9 Replies to “Kneipp Hydro Care Lippenbalsem *watermunt en Aloë Vera*”

  1. Lijkt me een leuke lip balm. Zelf heb ik ook droge lippen dus voor mij is het zeker een item dat ik kan toevoegen aan de collectie.

  2. Ik ken hem niet. Maar ben nu al enthousiast, ga hem proberen. Zeker goed om te lezen dat de verpakking recyclebaar is, het product puur is:)

  3. Eigenlijk nooit. Als ik al droge lippen heb dan is het in de winter. Maar dit lijkt me een fijne balsem.

  4. In de winter meer dan in de zomer, maar deze van Kneipp lacht me wel toe, dus dit weekend maar even kijken of ik hem kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *