Leukste kleding voor op het strand

Hallo lieve lezer! Op de website van OTTO kwam ik 10 leuke accessoires en kleding tegen voor op het strand. De hoge temperaturen zijn eindelijk daar! Mijn zomer garderobe kan wel weer een opfrisbeurt gebruiken, die van jou ook? Lees je gezellig mee?

Leuke accessoires en kleding voor op het strand

De strandtas

Overal waar ik heen ga neem ik een tas mee, zo ook naar het strand. Ik kwam een aantal leuke strandtassen tegen met mooie prints en kleuren, maar deze zwarte variant past bij meerdere outfits. De tas heeft een fijn voormaat zo dat er genoeg in past om mee te nemen. Denk aan zonnebrand, een waterfles, tijdschriften, zonnebril, portemonnee, sleutels etc.

Slippers

Als ik naar het strand ga draag ik het liefst slippers, ze kunnen makkelijk aan en uit. Als ik dichte schoenen draag, merk ik direct dat er zand in de schoen terecht komt. Als ik slippers draag zijn het meestal teenslippers, de roze slipper van het merk Birkenstock hebben een goede stevige zool en heeft een band over de voet. Zo wrijft het zand niet snel tussen de tenen, dit heb ik al snel met teenslippers. Bovendien is licht roze prachtig om te dragen bij zomerse outfits.

Strandlaken

Een grote strandlaken vind ik een must als ik naar het strand of zwembad ga. Na het zwemmen kan ik mij heerlijk inwikkelen en tijdens het zonnen is het ideaal om lang uit op te liggen. Geen last van uitstekende voeten in het zand of gras. Deze strandlaken heeft een mooie beige kleur, bevat hier en daar blauwe en rode strepen. Simpel, maar totaal niet saai.

Strandjurk

Tijdens de warme temperaturen draag ik het liefst jurken. Jurken die een dunne stof bevatten, maar niet doorschijnen en die niet getailleerd zijn. Naar het strand vind ik het fijn om een strandjurk mee te nemen die over de bikini of badpak kan. Voor alledaags vind ik het leuk om wijd uitlopende jurken te dragen, met mooie prints en/of kleuren. Het liefst wel simpel en niet te druk. Het blauwe jurkje met ankers vind ik subtiel, maar toch niet te basic. De jurk bevat dunne bandjes en een elastiek in de taille. Dit accentueert de taille prachtig.

Jumpsuit

Wijdvallende jumpsuits zijn ideaal om te dragen tijdens de warme temperaturen. Voor een stranddagje daarom ook een top outfit. Deze jumpsuit trok direct mijn aandacht, aangezien het bij de taille een elastiek bevat, op de borst een overslag en mooie uitlopende broekspijpen. De kleur zwart staat tevens chique, de streep er door heen breekt het geheel. Niet alleen leuk voor een dagje strand of zwembad, maar ook leuk voor een strandfeest of naar het terras om een drankje te doen.

Strohoed

Een strohoed geeft een outfit net een andere uitstraling, tevens ideaal als bescherming voor de zon. Een strohoed in een licht beige kleur met een mooie zwarte lint vind ik prachtig! Vooral als ik een hele dag op het strand of bij het zwembad lig, vind ik het prettig om een hoed op te hebben.

Triangle Bikini

Triangle bikini’s met mooie felle kleuren en prints trekken al snel mijn aandacht. Het geeft mij een heerlijk zomers gevoel, en de kleuren geven mij een glimlach op het gezicht. De bikini heeft een mooie subtiele bloemenprint, met zwart, groen, wit en oranje accenten. Het topje van een triangle bikini valt bij elke cupmaat prima. Dit hangt wel af van welke maat je besteld.

Zonnebril

Op zonnige dagen is het belangrijk om een zonnebril te dragen, het liefst met een UV filter. Deze beschermd je ogen tegen schadelijke UV stralen. Er zijn verschillende zonnebrilmonturen die passen bij de vorm van je gezicht. Deze zonnebril heeft subtiele bruine glazen, met een mooi groot montuur. Ik draag graag een iets groter montuur, deze staan vaak beter bij de vorm van mijn gezicht.

Beugel BH

Deze zwarte bh is gemaakt van zwart kant en bevat een beugel. Meestal kies ik in de zomer het liefst voor een bralette, aangezien deze luchtiger aan voelt tijdens warme dagen. Hoewel deze bh een beugel bevat, heb ik een zwak voor mooie kanten lingerie. Deze bh zou tevens mooi staan als topje boven een short op het strand. Het kant bevat een prachtig motief.

Strandtop

Een simpele top is fijn om te dragen tijdens warme dagen. Vooral als het een wijd vallende vorm heeft. Deze grijze top met dunne bandjes vind ik dan ook fijn m aan te schaffen. Het past bij verschillende outfits en tevens draag ik ze graag in de zomer tijdens het slapen. Als je niet houd van een standaard kleur, is het ook leuk om een te zoeken met een toffe print of design.

Wat is volgens jou de beste kleding voor op het strand?
liefs gea van glamview

 
Advertenties

6 Replies to “10 Leukste accessoires en kleding voor op het strand”

  1. Ik vind vooral een bikini/badpak met daar overheen een strandjurk helemaal prima! Of een badpak met shorts erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *