Hallo lieve lezer! Mijn zoektocht naar de juiste horloge heeft lang geduurd, tot nu. Ik mocht een prachtige horloge ontvangen van GreenWatch. Het is een Houten horloge van GreenWatch, gemaakt van donker hout. Niet een typische standaard model, wel simpel en stijlvol waar ik juist van houd. Een fijn voordeel is dat de horloges van GreenWatch eco vriendelijk worden geproduceerd. Hieronder kun je de houten horloge van Greenwatch bewonderen. Lees je mee?

Houten horloge van GreenWatch

Houten horloge van GreenWatch

De horloge ontving ik in een bruin cadeau doosje met op de bovenkant het logo van het merk. Bij het openen van het doosje zie ik het prachtige Houten horloge van GreenWatch zitten. Onder het grijze schuim zit een doorzichtig zakje met daarin een hulpmiddel om het bandje van de horloge op maat te kunnen verstellen. Zelf heb ik dit laten doen bij de Juwelier, maar via een filmpje op de site van GreenWatch wordt het netjes uitgelegd hoe je het thuis zelf kan doen. Bij mij moesten er drie schakels uit aangezien ik een smalle pols heb.

 

Houten horloge van GreenWatch

Hout look

Het houten horloge heeft een simpele look, maar geeft toch stijlvolle uitstraling. Het heeft ene donker bruine hout kleur. Het klokje zelf heeft zilveren wijzers en cijfers waar de tijd op af te lezen is. GreenWatch verkoopt zoal horloges die geschikt zijn voor mannen als vrouwen. De houten horloges worden uit verschillende hoogwaardige houtsoorten gemaakt zoals: ebbenhout, eikenhout en bamboe. Bij elke horloge die wordt verkocht, planten ze een nieuwe boom in de natuur er voor terug.

 

Een leuke cadeau tip

Wil je graag een horloge cadeau doen aan iemand? Deze houten horloges zijn ontzettend leuk om cadeau te doen aan je man, vriend of vriendin. De houten horloge kunnen worden gegraveerd met een persoonlijke boodschap op de achterkant. Als je hier voor kiest, is de levertijd wel iets langer dan normaal, dat is maximaal 3 werkdagen volgens de webshop. Een houten horloge graveren geeft een persoonlijke tint, leuk voor de aankomende feestdagen!
Houten horloge van GreenWatch

Wat vind ik van de Houten horloge van GreenWatch?

Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst. De donkere hout kleur van de horloge vindt ik prachtig, mooi te combineren met verschillende kleding combinaties. Door de zilveren wijzers en cijfers in het klokje, macht de horloge bij mijn zilveren ringen die ik dagelijks draag. Met uitzondering natuurlijk van mijn mooie gouden trouwring. Het houten horloge is stevig, kan makkelijk  los worden gemaakt van de pols door het indrukken van twee knopjes aan de zijkant van het bandje. Het horloge kan daarom niet uit het niets afvallen. Dit vindt ik goed bedacht. Ik ben er blij mee en zal hem met veel plezier dagelijks dragen.

Heb jij een houten horloge?

Dit artikel bevat gekregen producten.
Advertenties

6 Replies to “Houten horloge van GreenWatch”

  1. Oeh die is mooi! Heel classy kleurtje ook 🙂 Goed dat ze van hoogwaardig hout ook worden gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *