Hallo lieve lezer! Van de webshop Woodwatches, mocht ik een prachtig houten horloge van Jord ontvangen. Een horloge is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is makkelijk voor de tijd, maar tegenwoordig kan het ook prima gedragen worden als een extra detail voor een outfit.  Een houten horloge is dan ook heel bijzonder, zelf had ik dit echter nog niet eerder gezien. Een mooi moment om onze nieuwe houten horloge van jord met jou te delen! Lees je mee?

Woodwatches houten horloge van Jord

De webshop Woodwachtes hebben horloges voor mannen, en vrouwen. De horloges zijn zeker bijzonder, aangezien ze gemaakt worden van verschillende soorten hout. Zelf koos ik voor een horloge uit de Dover collectie, een horloge voor mannen. Mijn vriend was dan ook helemaal gelukkig  bij het ontvangen van het horloge.

Een houten horloge van Jord

Houten Horloge van Jord uit de Dover collectie 

Het houten horloge van Jord komt uit de Dover collectie. Hij is gemaakt van donkere ebben (ebony) hout en is met de hand afgewerkt. Daarna is hij voor behandeld met een tung olie. De Dover is spatwater dicht, maar kan niet worden ondergedompeld in water. Het horloge werkt automatisch, en bevat daarom geen batterij. Het heeft een glas van saffier kristglass, een kast dikte van 12 mm, en een band dikte van 24 mm.

Een houten horloge van Jord

Behandelen en bewaren

Voor het behandelen van het natuurlijke hout, kun je het beste het hout reinigen met een citroen, of oranje olie extract. Bij het bewaren van het horloge, wordt aan geraden het niet op een extreem warme, koude of droge vochtige omgeving te leggen.

Een houten horloge van Jord

Houten bewaar doosje Jord

Het horloge wordt aangeleverd in een stevige houten bewaar doosje. De houten bewaardoos is van stevige kwaliteit, en is prima om de horloge in te bewaren als je hem wilt op bergen. Aan de bovenkant van het doosje zit een deksel, met aan de bovenkant het logo van Jord. In de binnenkant zitten een kussentje, waar de horloge om worden gedaan. Naast dat het horloge aan de bovenkant kan worden bewaard, bevat het doosje aan de onderkant ook een laagje. Hierin kunnen extra accessoires worden bewaard.
Naast het horloge zijn ook de nodige accessoires voor het horloge erbij geleverd. Een doekje om het horloges netjes, en schoon te houden, twee extra houten verleng stukken voor het bandje met de nodige pinnetjes en niet te vergeten de handige informatie over het horloge in een boekje.

Een houten horloge van Jord

Wat vinden wij van het horloge?

De kwaliteit van het horloge is goed, stevig en een mooie ebben houten kleur band. Mijn vriend vind hem praktisch, en makkelijk te combineren bij verschillende outfits. Een mooie horloge, en totaal niet standaard. Door de automatische werking van de horloge fijn in werking, en geen batterij nodig. De houten bewaar doos van Jord is een pluspunt, handig om in te bewaren! Een goede nette levering, en een goede service. Kortom een prachtige horloge, wij zijn tevreden.

Is een houten horloge iets voor jou?

liefs gea van glamview

Lees ook: Houten horloge van GreenwatchDit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review. 
Advertenties

9 Replies to “Houten Horloge van Jord”

  1. Prachtig horloge Gea, ik kan me helemaal voorstellen dat je vriend hier heel blij mee is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *