Lucardi heeft een hele leuke collectie uitgebracht, de JUST D. Daydream collectie. met mooie zilveren en rosé gouden kettingen, armbanden en verschillende bedels die kunnen worden gecombineerd met de items. Ik koos voor een prachtige slavenarmband van Lucardi uit deze  collectie. Laat jezelf kennis maken met de mooie Just D. Daydream collectie!

Slavenarmband met symbool

De slavenarmband met symbool van Lucardi is in verschillende varianten verkrijgbaa. Ze hebben op de voorkant een ronde detail met daarin een symbool verwerkt  De symbolen die verkrijgbaar zijn in deze collectie zijn onder andere een hart, klaver en infinity teken. Zelf koos ik voor het symbool klaver vier. Een klaver vier staat voor symbool geluk. Een mooie betekenis voor het geluk in het leven dat je gezond bent, de liefde, en dat je familie en vrienden hebt die veel van je houden. Ik vind het zelf een hele mooie betekenis.

slavenarmband van Lucardi Just D. Daydream collectie in doosje

slavenarmband van Lucardi met klavertje vier armband om pols

Slavenarmband op verschillende manieren te dragen

Het mooie aan deze slavenarmband van Lucardi, is dat hij op verschillende manieren kan worden gedragen door het rondje in het midden om te draaien. De achter kant van de klaver bevat een tekst, de tekst luck! Leuk om bij verschillende outfits de detail van de armband aan te passen. Ook is de armband mooi en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Bij een simpele of opvallende outfit staat deze slavenarmband van Lucardi prachtig, een mooie opvallende sierraad.

slavenarmband van Lucardi Lucky klaver armband

slavenarmband van Lucardi Verkrijgbaarheid by Lucardi

De slavenarmband van Lucardi is in verschillende maten verkrijgbaar, gemaakt van staal. De steentjes in het klavertje zijn van kristal. Op dit moment is de armband in de zomer sale, voor  € 62,99. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe slavenarmband van Lucardi, en zal het vaak dragen. Natuurlijk heeft Lucardi nog meer leuke armbanden. Voor meer leuke armbanden of andere sieraden kijk dan eens op de website van Lucardi.
 
Wat vind jij van een slavenarmband?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat gekregen producten

Advertenties

9 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.