Lucardi heeft een nieuwe collectie uitgebracht, genaamd Just D. Daydream. In het assortiment vind je diverse zilveren en rosé gouden kettingen, armbanden en verschillende bedels die je kunt combineren. Uit de Just D. Daydream collectie heb ik dan ook een prachtige slavenarmband uitgekozen met een symbool. Ik heb al een slavenarmband in mijn collectie, maar deze is totaal anders en bevat een symbool van een klaver vier. Hieronder vertel ik jou meer over mijn nieuwe Slavenarmband van Lucardi met klavertje vier. 

Slavenarmband van Lucardi met klavertje vier

Het is niet een standaard slavenarmband, aangezien het een symbool bevat. Lucardi heeft diverse varianten van deze slavenarmband in het assortiment, zoals een hartje, klaver en het infinity teken. Zelf heb ik gekozen voor het symbool klaver vier. Een klaver vier staat voor geluk. Een mooie betekenis die belangrijk in het leven is, net als gezondheid, liefde en je familie, vrienden en kennissen. Ik vind het een mooie betekenis en draag dan ook graag een klaver vier bij mij. 

slavenarmband van Lucardi Just D. Daydream collectie in doosje

slavenarmband van Lucardi met klavertje vier armband om pols

Een Slavenarmband is op verschillende manieren te dragen

Het mooie aan deze slavenarmband van Lucardi, is dat hij op verschillende manieren kan worden gedragen door het rondje in het midden om te draaien. De achter kant van de klaver bevat een tekst, de tekst luck! Leuk om bij verschillende outfits de detail van de armband aan te passen. Ook is de armband mooi en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Bij een simpele of opvallende outfit staat deze slavenarmband van Lucardi prachtig, een mooie opvallende sierraad.

slavenarmband van Lucardi Lucky klaver armband

slavenarmband van Lucardi

De slavenarmband van Lucardi is gemaakt van staal en is in verschillende maten verkrijgbaar. Als je meer interesse hebt in een ander symbool dan is dat ook mogelijk. Bekijk het assortiment voor meer leuke armbanden en sieraden. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe sieraad en ga hem zeker vaak dragen!
 
Wat vind jij van een slavenarmband met symbool?
liefs gea van glamview
Advertenties

9 Replies to “Slavenarmband van Lucardi met klavertje vier”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *