Ik gebruik altijd een product op mijn gezicht die een lichte dekking geeft, zoals een BB Crème. Een aantal jaar geleden gebruikte ik juist elke dag een foundation, tijd om weer eens een foundation te proberen dacht ik bij mezelf. Ik ging voor de CATRICE HD Liquid Coverage Foundation in de kleur 010 Light Beige. Ik heb een lichte huid waardoor deze kleur perfect bij mij matcht. Laten wij eens kijken wat deze budget foundation van CATRICE voor mij kan betekenen. Lees je mee?

De CATRICE HD Liquid Coverage Foundation belooft een extreem effectieve, long-lasting en matte effect te geven. Een hoge, maar een natuurlijke dekking. De Liquid Coverage Foundation smelt onmiddellijk op je huid en voelt aan als een tweede huid. Een lichte, vloeibare textuur die niet belastend is voor de huid en tevens alle oneffenheden zal bedekken. Een goede dekking op de huid van de foundation tot 24 uur! Water en zweet proef.

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation

De CATRICE HD Liquid Coverage Foundation zit in een glazen flacon en heeft een druppel pipet. Met deze druppel pipet kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren die je nodig hebt. Voor mij werkt deze manier ontzettend goed en merk dat ik de juiste hoeveelheid goed kan inschatten met de pipet. De textuur is vloeibaar, romig en smeert heerlijk zacht uit op mijn gezicht. Het voelt koel en lekker aan tijdens het aanbrengen. Het aanbrengen doe ik met mijn vinger toppen en vervolgens gebruik ik een sponsje om het goed over mijn huid te verdelen.

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation druppel pipet

Ik merk op dat de CATRICE HD Liquid Coverage Foundation een goede dekking geeft en totaal niet onprettig aan voelt op mijn huid. Het voelt niet als een zware laag die aangebracht is op mijn huid, maar juist heerlijk luchtig. Ik houdt hier van! De kleur 010 Light Beige is daarentegen een goede match kleur voor mij en geeft de juiste dekking die ik nodig heb. In combinatie met een concealer van CATRICE die ik aanbreng onder mijn ogen ziet het er mooi uit.

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation swatch op hand

CATRICE HD Liquid Coverage Foundation resultaat op mijn huid

Gelukkig blijft de foundation over de gehele dag prima zitten en smelt niet zo snel van mijn huid, wat je vaak juist wel ziet gebeuren bij foundations. Voor een budget variant is dit een goede aanrader! Het product is dan ook VEGAN en vrij van parabenen.

  • CATRICE HD Liquid Coverage Foundation is verkrijgbaar bij o.a. Bol, Notino, Kruidvat en Trekpleister.

Gebruik jij wel eens een foundation?

Advertenties

5 Replies to “CATRICE HD Liquid Coverage Foundation”

  1. Ik zat hier gisteren toevallig naar te kijken in de Kruidvat, althans niet naar dit merk maar in het algemeen. Komt goed uit dat je dit artikel deelt!

  2. Ik wilde deze ook gaan gebruiken, maar bij de Kruidvat hadden ze mijn tint niet. De lichtste tint was veelte donker voor mijn huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *