Je eigen wimpers verven? Mijn wimpers daar in tegen zijn van zich zelf licht van kleur en vallen minder snel op als ik geen make-up draag. Benieuwd was ik dan ook naar het resultaat van de Solligne Instant color for Brows and Lashes in de kleur Black. Ons oogopslag is totaal anders, dan als wij een mascara aanbrengen op onze wimpers. Logisch! Zou het een mooie resultaat brengen aan mijn wimpers?

Je eigen wimpers verven met de Solligne Instant Colour For Brows and Lashes 

Deze set bevat alle benodigdheden om snel en gemakkelijk thuis je eigen wimpers en/of wenkbrauwen te verven. Het beloofd 2 tot 3 week te blijven zitten en bevat geen waterstofperoxide. De set is verkrijgbaar in de kleuren:

Bruin | Perfect voor wenkbrauwen voor meiden met (licht) blond haar.
Brown-Black | Perfect voor wenkbrauwen voor meiden met bruin of zwart haar.

Black | Ideal voor het kleuren van de wimpers.

Mijn eigen wimpers verven met Solligne

Mijn eigen wimpers verven met Solligne

De inhoud van de Solligne Instant colour for brows and lashes

De inhoud van de set bestaat uit: een kleurgel (5ml), colour activator, twee wattenstaafjes, mascaraborsteltje, 10x wimperblaadjes, beschermende creme, een naald om de tube te openen en een gebruiksaanwijzing.
Mijn eigen wimpers verven met Solligne

Hoe mijn wimpers er van zich zelf uit zien

Op deze foto’s is duidelijk te zien dat mijn wimpers licht zijn van zich zelf. Ik draag dan ook geen make-up of mascara op de foto. Mijn oog opslag is totaal anders dan als ik mascara en/of oogpotlood draag.

Mijn eigen wimpers verven met SolligneMijn eigen wimpers verven met Solligne

Het resultaat van het verven van mijn eigen wimpers

Er is duidelijk een verschil te zien in de voor en na foto’s. De wimpers waren eerst echt lichter dan na het gebruiken van de wimper en/of wenkbrauw verf van Solligne. Het geeft nu een licht zwarte kleur aan mijn wimpers. Een kleur die toch natuurlijk en fris staat. De tweede foto draag ik alleen een oogpotlood en rode lipstick. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Door de gebruiksaanwezige die bij de set zit is het makkelijk aan te brengen door de stappen goed te volgen.

  • De Solligne Instant Colour for Brows and Lashes // €15,25 verkrijgbaar o.a. bij Douglas.
Advertenties

6 Replies to “Je eigen wimpers verven”

  1. Wat een mooi resultaat! Ik heb zelf al donkere wimpers en altijd als ik ze dan verf (wat ook een onderdeel van mijn opleiding is) ik helemaal geen verschil zie. Het is wel top voor blondines met lichte wimpers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *