Het is tijd om te ontspannen. Nu het najaar weer is begonnen is het heerlijk om extra te genieten van een frisse geur. Kneipp Goodbye Stress kent nu twee nieuwe producten: een badschuim en geurstokjes. De Goodbye Stress lijn is zelfs bekroond met maar liefst 2 awards: De Careality Care Award en de Dutch Beauty Award 2020. Deze twee nieuwe producten beloven een fris gevoel te geven en een betere balans.

Kneipp Goodbye Stress

Met de Kneipp Goodbye Stress blijf je scherp en fris. De rozemarijnolie heeft een wetenschapelijk bewezen effect op onze concentratie en geheugen. Ook van watermunt is bekend dat het een verkwikkende werking heeft. De dynamische geur van deze geurlijn is licht verfrissend en een tikkeltje zwoel.

Al eerder mocht ik de douchefoam en thee uit de Kneipp Goodbye Lijn ontvangen. De geur is heerlijk fris en geeft een fijn ontspannen gevoel. Ik vind de geur een typische najaar geur of juist voor een moment waarbij ik een stressvolle dag heb gehad. Ook de thee uit de Goodbye Lijn is een favoriet hier in huis.

Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes & Badschuim

Kneipp Badschuim Goodbye Stress

Laat je achterover zakken in een bad met weldadig schuim en frisse geur en de hectiek van de dag verdwijnt als sneeuw voor de zon. Met een heerlijke kneipp masker maak je het helemaal af. De schuimende badschuim bevat niet alleen watermunt en rozemarijn maar ook heerlijke verzorgende natuurlijke bestanddelen, die je huid beschermen tegen uitdroging en het zacht en soepel houden. De badschuim heeft een inhoud van 400 ML en kost €9,49.

Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes & Badschuim

Kneipp Geurstokjes Goodbye Stress

De Kneipp Home Fragrances zijn geïnspireerd door de natuur. De geuren met natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden. Er was al een geurkaars van Goodbye Stress. Ervoor de stimulerende werking in je huis. De inhoud is 50 ML en kost €8,99

De geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af. De geur intensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door het aantal stokjes te variëren.

Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes & Badschuim

Hello Positive Energy!

Ik vind de geur een typische najaar geur, maar dat zal per persoon verschillen. Het zijn ideale producten om te gebruiken na een stressvolle werk dag. Vooral nu het kouder begint te worden, vind ik het heerlijk om een bad te nemen. Deze doucheschuim schuimt echt goed! Ook de geur is echt heerlijk en wordt er ontspannen door. Het is een mint geur die heerlijk naar boven komt. Mijn huid voelt na de tijd heerlijk zacht aan.

De geurstokjes hebben een mooie plek gekregen in onze woonkamer. Ik heb de geurstokjes wel op een veilige plek neergezet ivm met ons zoontje en de kat. Het geeft een lichte geur af, subtiel en heerlijk fris. Het doorzichtige potje en de houten stokjes zijn simpel, maar daar houd ik wel van in mijn interieur.

Hoe zorg jij voor  ontspanning na een drukke (werk)dag?

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

One Reply to “Last van stress? gebruik de Kneipp Goodbye Stress producten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *