Al jaren loop ik tegen het probleem aan dat haarelastieken snel uitzakken, waardoor een knot of staart niet goed blijft zitten. Het merk Invisibobble heeft een haarring in een vorm van een spiraal. Deze blijft door de spiraalvorm goed in het haar zitten en kan zelfs tijdens het sporten goed blijven zitten. Ze hebben nu een aantal prachtige haaraccessoires in het assortiment die ik graag met jullie wil delen.

Invisibobble POWER

Deze haarring blijft door de spiraalvorm goed zitten in het haar, zelfs tijdens het sporten. Het fijne aan deze haarringen is de goede grip, voorkomt gespleten haarpunten en haarbreuk. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor ze prima kunnen matchen bij elke outfit. Ik heb een licht blauwe kleur mogen ontvangen. Ik merk dat de Invisibobble haarring goed blijft zitten met mijn dunne lange lokken. Ze zijn daarin tegen ook goed te dragen bij dik haar.

Invisibobble de mooiste, trendy en sterkste haaraccessoires

Invisibobble de mooiste, trendy en sterkste haaraccessoires

Invisibobble scrunchie

De scrunchie is terug van weg geweest en is in een ander jasje gestoken door Invisibobble. Als kind werd ik al blij van deze mooie haarelastieken, maar als volwassen vrouw vind ik ze nog steeds tof! De Invisibobble scrunchies bevatten te bekende invisibobble haarringen, met een zacht fluwelen stof er om heen. Ik was dan ook zeer verrast toen ik twee van deze prachtige scrunchies in mijn haren deed.

Invisibobble de mooiste, trendy en sterkste haaraccessoires

Ze hebben de goede grip van de haarring en de trendy kleuren van de fluwelen stof. Zelf draag ik de scrunchies graag in een staartje boven op, in combinatie met lange losse loken. Ze zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, licht roze en luipaardprint. Ik heb de zwarte en roze mogen ontvangen en draag ze vaak. Het stof is van goede kwaliteit, glanst en voelt heerlijk zacht aan.

Invisibobble de mooiste, trendy en sterkste haaraccessoires

Invisibobble haarring met lint

De bekende Invisibobble haarring met een lint, die geknoopt kan worden tot een prachtige opvallende strik. Ik heb de zwarte variant ontvangen met een mooie zwarte lint er aan. Ik draag hem graag boven in mijn haar door middel van een kleine staart en de rest van mijn lange lokken los. Door dat de Invisibobble haarring gemakkelijk in het haar kan worden gezet is de lint te strikken in een mooie strik. Het geeft een speels effect en een bijzondere uitstraling aan je outfit. Hoewel in hem als volwassene prachtig vind, is het voor een jong meisje ook een prachtige haar accessoire.


Ben jij al bekend met de haaraccessoires van Invisibobble?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

2 Replies to “Invisibobble mooie, trendy en sterke haaraccessoires”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *