Hallo lieve lezer! Laat de zomer maar beginnen! Met de nieuwe collectie van Protest gaat dit zeker lukken. Protest heeft onlangs hun nieuwe zwemkleding en zomerkleding collectie gelanceerd, met mooie vrolijke kleuren en prints. Een brede keuze uit de nieuwe collectie, maar ik heb drie prachtige items uitgekozen. Nieuwe Protest bikini’s en een mooie strandjurk om te dragen naar het strand of zwemband. Ik heb nu al zin in het zomerse weer! Benieuwd naar mijn nieuwe Protest bikini en zomerjurk? Lees je gezellig mee?

Nieuwe bikini's en zomerjurk van Protest. Leuk voor de zomer en op vakantie

 Protest bikini en zomerjurk

Protest heeft onlangs hun nieuwe zwemkleding collectie gelanceerd en er zitten weer veel mooi bikini’s, triangel bikini’s, bandeau bikini’s en halter bikini’s tussen. Voor de mannen heeft Protest ook mooie zwembroeken gelanceerd. Wie weet kun jij je vriend/man of iemand anders er wel heel blij mee maken. Mijn zoektocht naar een mooie bikini was begonnen, ik houd vooral van mooie opvallende prints met veel kleur erin verwerkt. Denk aan mooie bloemenprints, neon kleuren, veel streepjes en multiprints. Ik vind het wel belangrijk dat een bikini goed zit voor zoal zwemmen als zonnen. Daarom zou ik niet snel voor een strapless variant gaan. Ik heb twee totaal verschillende bikini’s uitgekozen, maar wel beide met een toffe zomerse print.

Nieuwe bikini's en zomerjurk van Protest

Bikini met tropische bloemenprint

Deze Protest bikini heeft een toffe tropische bloemenprint met veel kleur erin verwerkt. Echt een bikini die mij doet denken aan warme dagen op het strand met palmbomen. Ik kan al heerlijk weg dromen alleen al door de print. Het is een bikini met beugel en cup maat, deze zitten vaak stevig om de borsten wat ik prettig vind tijdens het zwemmen. Het broekje is een hipster model.
Nieuwe bikini's en zomerjurk van Protest

Roze bikini met bloemenprint

Vooral als je het nog niet wist, ik ben dol op de kleur roze, deze bikini is dan ook precies iets voor mij. Hij straalt liefelijkheid uit, heel anders dan de andere bikini die ik heb ontvangen van Protest. Ik heb daarin tegen een brede smaak als het gaat om kleding met kleuren en prints. Het bikini topje heft een kleine cut-out bij de borsten, boven aan staat het merk Protest gedrukt. De bloemenprint vind ik heerlijk zomers, daar houdt ik van. Ik weet zeker dat deze bikini prachtig zal staan met een mooi bruin kleurtje van de zon.

Nieuwe bikini's en zomerjurk van Protest

Groen Charity jurkje

Voor de zomer zocht ik nog een luchtig jurkje die ik kan dragen tijdens de warme dagen. De jurk is gemaakt van 100% viscose met katoenen broderie anglaise inzetstukken op de borst. Aan de onderkant is de jurk wijder dan aan de bovenkant en heeft zijzakken.

Nieuwe bikini's en zomerjurk van Protest. Leuk voor de zomer en op vakantie

Ik ben blij zeer blij met mijn nieuwe Protest bikini en zomerjurk. De bikini’s zitten goed aangesloten op mijn lichaam. Het stof is van goede stevige kwaliteit. Protest heeft veel bikini’s en badpakken met prints en kleuren, daar houdt ik echt van. De zomerjurk heb ik besteld in een maat M, misschien had een S ook gekund, als nog zit hij prima.

Ik vind vooral de bewerking aan de bovenkant van de jurk mooi. Door de jurk met een taille riem te dragen accentueert hij de taille beter. Voor mij is deze uitkomst beter voor mijn figuur. Zo ga ik hem deze zomer dan ook dragen. Als je echt kwalitatief badkleding en zomerkleding zoekt, dan is Protest een goede aanrader! Naast zwem & zomer kleding biedt de webshop ook ski & snowboardkleding, sup & surfkleding & veel accessoires.

 
Draag jij het liefst een bikini of een badpak?
 liefs gea van glamview
Betreft een samenwerking in vorm van Barter
Advertenties

16 Replies to “Nieuwe Protest bikini en zomerjurk”

    1. Ze hebben inderdaad een hele leuke collectie. Mooie prints en kleuren en veel verschillende soorten ook.

  1. Die bikini's zijn echt leuk zeg! Vooral die roze. Maar ik draag eigenlijk alleen nog maar badpakken op het moment.

  2. Ahhh wat heb je gave bikini's besteld. Mijn artikel van Protest staat ook online, maar moet wel nog steeds kiezen welke bikini's ik wil. Zo lastig, haha.

  3. Ik loop al helemaal warm voor de zomer als ik die leuke bikini's zie. Hopelijk gaan we er dit jaar ook effectief van kunnen genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *