Een stralende, mooie en vooral gezonde huid begint bij een consequente dagelijkse reiniging en dat bij voorkeur zowel ‘s ochtens als ‘s avonds. Zéker nu, met het veelvuldig dragen van mondmaskers, is een zorgvuldige reiniging extra onmisbaar als je je huid goed schoon, fris en zuiver wilt houden. Louis Widmer biedt hiervoor een aantal dermatologische reinigingsproducten, die de huid op een heel milde wijze doeltreffend reinigen, verzachten en verzorgen.

Louis Widmer Reinigingsproducten

Reinigingsproducten van Louis Widmer

Nu we op steeds meer plekken verplicht een mondkapje dienen te dragen, krijgt onze huid het zwaar te verduren als het gaat om het schoon, zuiver en fris blijven. Het ademen achter een mondmasker werkt de vorming van onzuiverheden actief in de hand. Onder het mondkapje wordt het al snel warm en vochtig, het geen een ideale omgeving is voor bacteriën om zich te nestelen en vermenigvuldigen. Een goede, twee-dagelijkse reiniging is dus, zeker nu, een heel belangrijke stap. Deze milde en 100% vegan reinigingsproducten reinigen en verzorgen optimaal de gezichtshuid. Met de alcoholvrije tonic en peeling wordt de huid goed gereinigd.

Louis widmer oogreiniging Louis Widmer Reinigingsmelk

Stap 1: Een frisse blik met Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof

De tweefasen Oogmake-up Reiniging Waterproof van Louis Widmer verwijdert op een milde wijze moeiteloos waterproof oogmake-up en wateroplosbare make-up. Deze niet-vette formule bevat de plantaardige olie squalaan die de tere ooghuid verzorgt, verzacht en beschermt. Het zorgt er tevens voor dat de huid rondom de ogen niet uitdroogt. De toegevoegde panthenol verbetert de vochtretentie, beschermt tegen irritaties en verzacht de gevoelige huid van de oogomtrek. De oftalmologisch geteste samenstelling is vrij van parfum en kleurstoffen en is tevens perfect geschikt voor mensen met gevoelige ogen of contactlensdragers.

Stap 2: Een perfect schone en zachte gezichtshuid met Louis Widmer Reinigingsmelk

De milde formule van Louis Widmer Reinigingsmelk reinigt het gezicht grondig van make-up en onzuiverheden, zonder irritaties te veroorzaken. De milde olie in water-emulsie wordt goed verdragen, zelfs door de heel gevoelige huid. Panthenol verzacht de gevoelige of geïrriteerde huid. De toegevoegde allantoïne hydrateert de bovenste huidlagen. Amandelolie heeft een verzorgende en beschermende werking en vitamine E neutraliseert de schadelijke gevolgen van vrije radicalen. De dermatologische samenstelling reinigt, verzacht, verfrist én hydrateert de huid, zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten.

Louis Widmer peeling Louis Widmer Tonic

Stap 3: Een intensieve dieptereiniging met Louis Widmer Gezichtspeeling

Louis Widmer Gezichtspeeling zorgt wekelijks voor extra dieptereiniging van de huid. Deze peelinggel bevat extra milde reinigende bestanddelen en ultrafijne peelende korreltjes. Deze korreltjes zijn gemaakt van in water oplosbaar en biologisch afbreekbaar Polycaprolacton. De gel is eenvoudig met water af te spoelen, zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid en verwijdert de verhoornde huidcellen. De peeling stimuleert de doorbloeding van de huid, wat bijdraagt tot een gezonde en stralende huid. Verzorgende crèmes dringen makkelijker in en kunnen daarom doeltreffender werken. De toegevoegde biostimulatoren en ureum hydrateren de huid, waardoor deze weer soepel, zacht en elastisch wordt. Panthenol verbetert de vochtretentie en verzacht de geïrriteerde huid. Een derivaat van jojobaolie zorgt voor een milde biologische peeling en vervolledigt zo de werking van de peelende korreltjes. Bij een vette of gemende huid kan deze peeling 2 tot 3 keer per week worden gebruikt. Bij een normale huid 1 á 2 keer per week en bij de droge en zeer droge huid 1 keer per twee weken.

Stap 4: Nareinigen met Louis Widmer Tonic zonder Alcohol

Een extra reinigende stap is, zeker bij het veelvuldig dragen van mondmaskers, geen overbodige luxe. De milde Tonic zonder Alcohol van Louis Widmer is geschikt voor alle huidtypes. Deze stap maakt de reiniging van de huid compleet. De toegevoegde biostimulatoren verhogen het vermogen om vocht in de huid vast te houden. Panthenol en aloë vera verzachten de geïrriteerde huid. Dankzij een nareiniging met de Tonic zonder Alcohol dringen verzorgende crèmes beter in de huid, waardoor de actieve bestanddelen sneller opgenomen worden en ook doeltreffender kunnen werken. Deze tonic wordt dagelijks gebruikt na de reinigingsmelk en wekelijks na de gezichtspeeling.

Advertenties

Mijn ervaring

De reinigingsproducten van Louis Widmer passen goed bij mijn huidtype: een gemengde huid. Ze hebben een mooi plekje gekregen in onze badkamer. Na gebruik van de producten is mijn huid schoon, stralend en voelt heerlijk zacht. Ze geven mijn huid de juiste reiniging en verzorging die het nodig heeft. Ik ben zeer tevreden. De reinigingshandschoenen zijn duurzaam, aangezien je na gebruik de handschoenen bij de was kan doen voor her gebruik.

Advies verkoopprijzen van deze reinigingsproducten vanaf maart 2021:

  • Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof       € 13,50/150 ml.
  • Louis Widmer Reinigingsmelk                                           € 14,90/200 ml.
  • Louis Widmer Gezichtspeeling                                           € 14,90/50 ml.
  • Louis Widmer Tonic zonder Alcohol                                 € 14,90/200 ml.

De reinigingsproducten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde verkooppunten.

Persbericht
Bevat producten die ik mocht ontvangen van een bedrijf/merk ter review

Advertenties

2 Replies to “Louis Widmer milde reinigingsproducten voor de huid.”

  1. Ah, wat een leuke review. Ik heb zelf jarenlang de producten van Louis Widmer gebruikt. Voornamelijk de dagcrème vond ik super fijn!

  2. ?
    Klinkt echt goed, ik zelf twijfel altijd welke producten goed zijn voor me. Nu gebruik ik vooral veel van Nivea, gewoon omdat ik zo een gevoelige huid heb dat ik soms niet meer weet wat er goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *