Ik ben ontzettend blij met mijn blonde en lange haarlokken, maar wat extra volume in het haar zou zeker niet verkeerd zijn. Ik heb dun haar en valt vaak kaarsrecht langs mijn gezicht. Nu kwam ik een nieuw merk tegen, die zorgt voor een goede intensieve haarverzorging en het simuleren van haargroei, namelijk MOEA! De producten zijn 100% VEGAN en er is bewezen volgens klinische studies, dat de producten zorgen voor 85% dikker haar en 28,000 nieuwe haren. Ik werd direct enthousiast en vertel jou er graag meer over. Lees je mee?

MOEA Intensieve verzorging voor haargroei

MOEA is een nieuw merk die ontwikkeld is in Zwitserland en gemaakt in Frankrijk. De intensieve haarverzorging en haargroei producten zitten in een prachtige mint groene verpakking, in combinatie met hout. Het ziet er alleen al chique uit als het staat in je badkamer, maar zelfs de effectiviteit van de producten zijn bewezen! Dit maakt mij nieuwsgierig en ben begonnen met de producten te gebruiken. Ik heb de MOEA intensieve verzorging voor haargroei: shampoo, conditioner, masker, haargroei serum voor overdag en in de nacht.

Volgens klinische studies is bewezen dat de producten zorgen tot 85% dikker haar en tot wel 28 000 nieuwe haren. Een groot voordeel is dat de producten niet zijn getest op dieren, zijn vegan en hebben een recyclebare verpakking met mooie houten doppen. De verpakkingen zijn eerlijk en duurzaam en hebben een aangename geur!

MOEA INTENSIEVE VERZORGING VOOR HAARGROEI SHAMPOO

MOEA Hyluronzuur shampoo 

De MOEA Hyaluronzuur shampoo bevat groene thee extract die ervoor zorgt dat het haar goed wordt gehydrateerd en gevoed. De geur is daarentegen heerlijk! De shampoo breng je aan op de wortels van je haar, waarna je het goed in masseert. Doordat de shampoo met water wordt gespoeld wordt het goed verspreid. Zo is het niet nodig om het over de gehele lengte van het haar aan te brengen. Naast de goede verzorging die de shampoo biedt, worden de huidporiën geopend. Zo wordt het product goed opgenomen. De shampoo heeft een inhoud van 200 ML.

MOEA INTENSIEVE VERZORGING VOOR HAARGROEI HAARMASKER

MOEA Hyaluronzuur haarmasker

De MOEA Hylaluronzuur haarmasker bevat onder meer kokosolie voor een fijne intensieve verzorging. Het herstelt het haar en zorgt voor de directe resultaat! Beschadigt haar wordt herstelt en verhoogd tevens het haardichtheid. Voor een mooi snel effect moet je het haarmasker 5 minuten in laten werken en daarna goed uitspoelen. Hyaluronzuur en het oliemengsel stoppen het verouderingsproces van het haar, maar versterkt het haar juist goed!! De MOEA Hylaluronzuur haarmasker bevat een inhoud van 150 ML.

MOEA INTENSIEVE VERZORGING VOOR HAARGROEI haarcrème

MOEA Haarcrème

De MOEA haarcrème zorgt voor een extra rijke haarverzorging voor de lengte van het haar en de punten. De voedende en beschermende eigenschappen van de shea boter en de perzikolie maken het haar zacht, glad en beschermen het tegen de invloeden van buitenaf en tegen uitdroging. Deze heerlijke MOEA haarcrème heeft een inhoud van 100 ML.

MOEA intensieve verzorging voor haargroei serums

MOEA Redensyl serum en nachtserum

MOEA heeft verschillende serums in het assortiment, namelijk de MOEA Redensyl serum en het MOEA nachtserum. De MOEA Redensyl serum bevat castorolie die de haargroei activeert en de haar kwaliteit verbetert. Het is een gepatenteerde formule van Redensyl ®, castorolie en vitamine B6.  Dit versterkt en activeert de haarwortels en versnelt het haargroei proces.

De Haverproteïne maakt het haar heerlijk soepel en ondersteunt de heropbouw van de haarvezel. De boekweitzaad extract versterkt het haar en zorgt voor een betere elasticiteit. De groene thee en magnolia-extracten hebben een kalmerend effect op de hoofdhuid tijdens het gebruiken van de producten en verhelderen vet haar.

Het MOEA Nachtserum bevat biotine en rijst eiwitten zie er voor zorgen dat het haar versterkt en het levert voedingsstoffen. Zie het als een verdikkings- en hergroeibehandeling die haaruitval bestrijdt door de haarwortels te versterken. Zo levert dit nachtserum in acht uur nachtelijke haarvoeding. Beide serums bevatten 30 ML aan inhoud.

Belangrijke begrippen van de MOEA intensieve verzorging en haargroei

Biotine heeft een effectief resultaat, door het direct op de hoofdhuid te gebruiken. Zo zorgt het ervoor dat er voldoende voeding en herstelt beschadigd haar. Het voorkomt het snelle verlies van keratine.
Hyaluronzuur  zorgt ervoor dat de  haarzakjes worden gehydrateerd en beschermd tegen vroegtijdig verlies.
Redensyl  is een krachtige behandeling die is ontworpen om het haarverlies te bestrijden en een gezonde hergroei van haar te bevorderen voor zowel mannen als vrouwen.
De Rijstproteïne  heeft een herstellende versterkende en regenererende werking.
De Ricinusolie herstelt kwetsbaar haar van binnenuit.

MOEA INTENSIEVE VERZORGING VOOR HAARGROEI producten

Mijn bevindingen over de MOEA intensieve verzorging en haargroei producten

De MOEA Hyluronzuur shampoo breng ik zelf aan over het gehele haar, van top tot punt. Volgens MOEA hoeft dit niet, maar ik vind het een fijne manier van mijn haren wassen en tevens de extra hydratatie boost te geven. Daarna spoel ik het grondig uit en merk al snel dat mijn haar lekker zacht aanvoelt. Meestal heb ik met natuurlijke producten al snel dat mijn haar als touw aanvoelt, maar met deze shampoo heb ik dat totaal niet. Dit geldt trouwens voor alle producten van MOEA, ze voeden mijn haar ontzettend goed.

Na de shampoo gebruik ik het haarmasker en werkt ontzettend goed voor mijn haar. Vooral als je het product extra goed in laat trekken. Na het uitspoelen van het masker is mijn haar nog zachter.

Na het föhnen van mijn haar kan ik gemakkelijk met mijn Tangle Teezer borstel door mijn haren heen, en bevat het geen klitten. YES! Daarnaast heb ik een mooie glans in mijn haar waar ik ontzettend blij van wordt. Zie ik nu ook verschil met haargroei en volume? Ja wel degelijk! Als ik kijk naar mijn “babyhaartjes” merk ik op dat ze iets zijn gegroeid. Het zijn niet meer die kleine irritante plukken die klein blijven en omhoog gaan zitten als ik mijn haar in een staart draag. Ik had nog niet eerder haargroeimiddelen gebruikt, maar deze zorgt er wel degelijk voor een goed resultaat.

MOEA intensieve verzorging voor haargroei resultaat

Als ik mijn haar los draag zie ik een iets vollere bos. Het valt niet meer zo strak langs mijn gezicht, het lijkt net als er meerdere haren bij zijn gekomen. Dat klinkt gek, maar laten we zeggen dat de producten het haar lekker luchtig maken en niet zo zwaar als voorheen. Ik ben echt blij met het resultaat.

De andere producten heb ik zo nu en dan eens geprobeerd, maar ik ben meer een persoon van het gebruiken van een shampoo en een haarmasker. Serum’s gebruik ik zo nu en dan als ik er zin in heb. Of het wat heeft gedaan? Ik denk het wellicht wel want de andere producten vallen mij ook zeker niet tegen! Met de basis kom je zeker al ver.

Heb jij al eens een soort gelijk product geprobeerd?

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review

Advertenties

13 Replies to “MOEA Intensieve verzorging voor haargroei 100% VEGAN!”

  1. Ik ken het merk niet maar ik heb ook dun haar. Ik gebruik sinds twee jaar op advies van de kapper ook een haarmasker en ik zie duidelijk resultaat.

  2. Wat een mooi merk! Ik heb er nog niet eerder van gehoord. Ik vind de verpakking ook erg mooi. Je hebt mij erg benieuwd gemaakt! Ga het zeker eens kopen.

  3. Dat klinkt veelbelovend. Dit kan ik ook wel goed gebruiken. Ik had altijd een volle bos, maar dat wordt nu steeds minder helaas

  4. Mooi om te zien dat deze producten je haar meer volume geven! Ik heb van mezelf al een dikke bos dus ik zou dan eerder voor het masker gaan. Lijkt me heel fijn!

  5. Nu heb ik altijd al Raponsje-haren willen hebben, dus ik ben héél benieuwd hoe de producten je op de lange termijn bevallen en hoe zuinig ze zijn in gebruik.

    1. Je zou de website van MOEA even kunnen doorlezen. Over haaruitval kan in zo niet vertellen. Deze ervaring heb ik zelf ook niet vandaar. Maar er staat veel informatie op waar wellicht je antwoord is te vinden.

  6. Fijn dat je lang haar hebt! En extra volume is altijd mooi! MOEA, kende ik nog niet. Maar een werkende haarmasker, is altijd een goed idee. Vorige week kreeg ik er een op de detox.. ik voelde me gelijk frisser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *