In dit artikel neem ik jullie mee in mijn week, vol met mooie momenten die ik samen met mijn gezin heb mee gemaakt. In Mijn week in foto’s deel ik mijn favoriete foto’s die ik heb gemaakt met mijn Iphone.

Mijn week in foto's # 11. Julius voor het eerst bij de kapper & Groninger Forum bezoeken.

Mijn week in foto's # 11. Julius voor het eerst bij de kapper & Groninger Forum bezoeken.
Er moesten een aantal kleine boodschapjes gedaan worden. Samen met mijn zoon ging ik naar het winkelcentrum hier in de wijk. Met een tas vol boodschappen kwamen wij weer thuis, waaronder deze cola speciaal voor papa.
Voor een aantal nieuwe artikelen heb ik een aantal nieuwe producten getest, waaronder deze natuurlijke deodorant van het merk WeLoveThePlanet.
Mijn week in foto's # 11. Julius voor het eerst bij de kapper & Groninger Forum bezoeken.
Trotse Mama! Onze zoon ging deze week voor het eerst zelfstandig zitten zonder te wiebelen.
Mijn week in foto's # 11. Julius voor het eerst bij de kapper & Groninger Forum bezoeken.

Papa zijn haar werd geknipt door de kapper. Na dat papa klaar was, ging Julius voor het eerst in de kapper stoel zitten. Hij vond het ontzettend bijzonder en interessant wat er gebeurde. Vooral de tondeuse. Op de foto het resultaat van zijn kapsel. Aan de zijkanten is het kort, boven op is het langer.

Mijn week in foto's # 11. Julius voor het eerst bij de kapper & Groninger Forum bezoeken.

Ik maakte voor het eerst een parfum op. Dit is een parfum van Britney Spears en ruikt zo heerlijk zoet!

Mijn week in foto's # 11. Julius voor het eerst bij de kapper & Groninger Forum bezoeken.

Ik ging naar de Primark voor een aantal nieuwe items voor Julius. Aangezien een kind ontzettend snel groeit, heeft hij een kleding nodig in de maat 86. Ik heb een aantal leuke items weten te vinden, ook voor mezelf heb ik een aantal dingen gekocht. Dit jasje op de foto is het niet geworden. Als het voorjaar echt is begonnen is er waarschijnlijk veel meer keuze aan kleding en jassen.

https://www.glamview.nl/2020/02/shoplog-primark-baby-dames.html

Mijn lieve vriendin Kirsten kwam langs met haar gezin. Wij zijn met zijn allen naar de binnenstad van Groningen gegaan en hebben eerst heerlijk geluncht bij Ugly Duck. Daarna zijn wij door gegaan naar het Groninger Forum. Ik was daar zelf ook nog niet geweest, ik was daarom best benieuwd hoe het er uit zou zien.

https://www.glamview.nl/2020/02/shoplog-primark-baby-dames.html

Papa samen met Julius in het Restaurant van het Groninger Forum.

https://www.glamview.nl/2020/02/shoplog-primark-baby-dames.html
Natuurlijk moest ik naar de nok van het Groninger Forum, want het uitzicht zou prachtig zijn. Nou ik kan vertellen dat het mooi is om eens op de nok te staan. Je kan de hele stad zien vanaf hier. Gelukkig had ik hier niet last van mijn hoogtevrees.
liefs gea glamview
Advertenties

13 Replies to “Mijn week in foto’s: Julius eerste x kapper en Groninger Form”

  1. Wat goed dat hij zelfstandig kan zitten, zeker om trots op te zijn! Ik ben afgelopen weekend met mijn oudste zoontje naar dw motorbeurs in Utrecht geweest, super gezellig!

    1. Ja, het gaat echt zo snel in eens. Op het moment probeert hij ook al te gaan staan in de box. Klinkt als een gezellige dag samen!

  2. Het ziet er naar uit dat jullie een heerlijke week hebben gehad. Ik kijk graag terug naar gisteren. Toen had ik een energieke dag.

  3. Leuk dat je je week zo in foto's laat zien. Julius is echt een schatje en z'n haar is ook mooi geknipt. Dat moet wel een mijlpaal zijn 🙂

  4. Ik vind de Primark een erg leuke winkel, ook voor mezelf. Julius ziet er zo lief uit, aah. Hoe vind hij het knippen achteraf?

    1. Julius is vooral nieuwsgierig naar wat er gebeurd. Vooral het geluid van de tondeuse maakt dat hij elke kant op kijkt. Hij huilt niet gelukkig.

  5. Leuke momentjes heb je meegemaakt! En wat was zijn haar lang zeg! Mijn zoontje heeft bovenop nog niet zoveel haar haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *