Hallo lieve lezer. Ken jij de bekende beauty trend “soap brows” al? Hierbij worden je wenkbrauwen in model gebracht met speciale zeep. Het geeft je wenkbrauwen meer dikte, die zelfs bij fijne, dunne wenkbrauwen gebruikt kan worden. De nieuwe BANG BOOM BROW lijn van CATRICE bevat o.a. een gekleurde wenkbrauw zeep waarbij je direct de perfect soap brows creëert met een kleurtje. Ik probeerde de CATRICE Brow Fix Soap Stylist uit in de kleur Warm Brown 050. Lees je mee?

CATRICE: ” Wenkbrauwen zijn het helemaal voor ons! Professionele tools in de CATRICE limited Edition BANG BOOM BROW creëren volle wenkbrauwen met maximale hold van ‘s ochtends vroeg tot s’ avonds laat. De Brow Fix Soap Stylist is er nu in 6 verschillende tinten – een perfecte match voor elke wenkbrauwkleur, inclusief een instant lifting effect. Voor nóg meer wow-momenten in het nieuwe jaar verzekeren de Duo Brow Lift Brush en de Face & Brow Fixing Spray langdurig volume en borstelige wenkbrauwen. Verkrijgbaar vanaf mid-Januari tot midden Maart 2022!

Soap brows: CATRICE Brow Fix Soap Stylist open doosje

Creëer de perfect Soap Brows met CATRICE Brow Fix Soap Stylist

De CATRICE Brow Fix Soap Stylist is in verschillende tinten verkrijgbaar. Adviesprijs €3,99. Ik heb de Warm Brown 050 geprobeerd en dacht in het begin dat hij te warm zou zijn. Echter na de eerste poging tot aanbrengen op mijn wenkbrauwen was ik verrast! De kleur is niet heel warm en matcht juist ontzettend goed. Ik heb de juist kleur tint weten te vinden.

Na een aantal pogingen tot het aanbrengen van het product is het mij eindelijk gelukt. De vorm van mijn wenkbrauwen zijn dun en bevat niet ontzettend veel haar, vooral aan het einde van de wenkbrauw. Dat maakt het aanbrengen iets lastiger maar met de CATRICE Duo Brow Lift Brush (Adviesprijs €2,89) uit de zelfde collectie, is het mij gelukt om er een mooie vorm in te creëren. Deze Duo Brow Lift Brush heeft twee kanten, waarvan een ovaal borsteltje en een spoolie. Het professionele borsteltje heeft kwalitatieve, synthetische haren.

Soap brows met: CATRICE Brow Fix Soap Stylist warm Brown 050

Lees ook ->  CATRICE Zomer en Lente collectie 2022 PREVIEW!

Om het product aan te brengen gebruik ik de spoolie in combinatie met een Fixing Spray. Deze Fixing Spray spuit ik voorzichtig op de spoolie, waarna ik de spoelie door de CATRICE Brow Fix Soap Stylist haal. De substantie van het product wordt zachter, waardoor de kleurtint te zien is op de spoolie.

Met de spoolie breng ik nu de CATRICE Brow Fix Soap Stylist aan, door voorzichtig de tint door mijn wenkbrauw haartjes te kammen. Er komt een mooie bruine kleur te voorschijn en omdat het een soap is komt er een mooie lift in. Wauw! Ik ben verrast met het prachtige resultaat.

Aan het einde van mijn wenkbrauw probeer ik met de kleur tint iets te tekenen op mijn huid, zodat de kleur daar ook mooi pakt. Ik ben blij met het resultaat, ook al was het een heuse worsteling in het begin voor mij. Het is een Limited Edition product, maar hoop toch dat het een vast item gaat worden in de schappen van de drogist. Verkrijgbaar bij o.a. kruidvat en BoozyShop, .

 

Wat vind jij van het effect van de Soap Brows?

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen.

Advertenties

17 Replies to “Soap brows: CATRICE Brow Fix Soap Stylist”

  1. Ik vind het er mooi bij je uitzien, de kleur is ook warm en zacht. Soms zie je weleens van die ‘harde’ en donkere wenkies voorbij komen online en dat vind ik zooooo zonde. Zelf heb ik er geen ervaring mee overigens, want ik heb volle wenkbrauwen en heb er zelf amper aan geplukt (het occasional verdwaalde haartje haal ik wel weg). Ooit heeft een MUA dat een keer gedaan voor een fotoshoot (en dat was wel goed gelukt overigens). Maar aan de vorm wil ik niets veranderen. Dit is dan ook niet echt een product voor mij. Wel heel tof dat het bestaat.

  2. Ik vind het altijd heel erg mooi staan bij een ander, maar bij mezelf vind ik het gewoon totaal niet lijken. Misschien ook een kwestie van wennen hoor.

  3. Persoonlijk vind ik hem iets te heftig naar mijn smaak. Ik teken mijn wenkbrauwen ook bijna nooit bij overigens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *