Gegraveerde sieraden van Fineste
Als ik ergens vrolijk van wordt, dan zijn het wel mooie sieraden. Finaste heeft unieke sieraden volgens de laatste trends, bestaande uit oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en accessoires. Voor een persoonlijk sieraad heb je genoeg keuze bij Finaste. Denk aan mooie gegraveerde sieraden van Finaste zoals gegraveerde armbanden, kettingen of oorbellen met je initialen, datum of naam naar keuze. Ik heb twee gegraveerde kettingen en een gegraveerde armband laten maken bij Finaste.  Benieuwd naar het resultaat?

Gegraveerde sieraden van Finaste
Chain ketting met bedel

Een chain ketting met een mooie opvallende bedel er aan. De bedel is na keuze te graveren met een tekst, letters, een naam of een datum. De ketting is gemaakt van verguld stainless steel en is nickelvrij. De ketting heeft een lengte van 55 cm. Ik heb de ketting laten graveren met de eerste letter van mijn naam, namelijk de letter G.

Gouden ketting met naam hanger

De gouden hanger ketting kan gegraveerd worden met naam naar keuze, een speciale datum of initialen. De ketting is verstelbaar in de lengte tussen 45 en 50 cm, de hanger heeft een diameter van 1,5 cm. De ketting is van verguld stainless steel en is nikkelvrij. Ik heb gekozen om de naam van onze zoon er in te graveren.

Gouden naam armband met naam in sierletters 

De armband kan worden gegraveerd met mooie sierletters met naam naar keuze. De armband heeft een polsomtrek tussen de 14 en 18 cm. Het graveer plaatje heeft een diameter van ongeveer 1,5 cm. Gemaakt van verguld stainless steel en is nikkelvrij. Ik heb gekozen om de naam van mijn zoon er in te graveren.

Gegraveerde sieraden van Finaste

Conclusie Gegraveerde sieraden van Finaste

Unieke persoonlijke sieraden vind ik het leukste om te hebben in mijn sieradendoos. Persoonlijke sieraden hebben een bepaalde betekenis, dat vind ik mooi en bijzonder. De sieradendoosjes van Finaste zien er chique uit, een zwarte kleur met mooie glitters erin verwerkt. Echt prachtig! Ik vind de kettingen en armband er mooi uit zien, ze zijn mooi gegraveerd met sierlijke letters.

Ik vind het mooi om beide kettingen samen te gaan dragen. De kwaliteit van de sieraden is goed, ze zien er mooi uit en het graveren is mooi gedaan. Er wordt op de site duidelijk aangegeven dat je de naam of letter goed moet schrijven, zodat het graveren van het sierraad goed gaat. Ik ben blij met mijn nieuwe sieraden!

Wat vind jij van de gegraveerde sieraden van Finaste?

Liefs, Gea

Betreft een artikel met gekregen producten
Advertenties

11 Replies to “Gegraveerde sieraden van Finaste”

  1. Ik vind ze erg leuk, en precies omdat ze zo persoonlijk zijn. Dat geeft ze net dat beetje extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *