Ons laatste week in Spanje en winkelen in Luxenburg. Samen met mijn gezin ben ik naar de stad Roses geweest, waar wij een huisje hadden geboekt op een camping. Het was een kleine camping maar het was een vakantie om aan terug te denken. Lees-en kijk mee naar foto’s van Roses in Spanje, genieten bij het zwembad en heerlijk uit eten.

Laatste week in Spanje en winkelen in Luxenburg

mijn week in foto's 6
In het oude centrum hebben wij koffie gedronken en een aantal winkels bezocht. Ik wou graag droogshampoo kopen omdat ik dit echt miste in mijn bagage. Daarna hebben wij langs het strand van Roses gewandeld. Het uitzicht van het strand is namelijk prachtig met al die palmbomen en de hoge bergen in de verte.
Laatste week in Spanje en winkelen in Luxenburg.
Tijdens het wandelen in het oude centrum van Roses kwamen wij dit gebouw tegen. Helaas was het gebouw dicht om te bezoeken, maar het zag er aan de buiten kant bijzonder uit.
Mijn week in foto's 6
Op onze Camping Salata kun je heerlijk eten. Ze hebben platen, pizza’s en andere gerechten waaruit je kan kiezen. Ik koos dit keer voor een schnitzel met salade en patat.
Mijn week in foto's 6
Laatste week in Spanje en winkelen in Luxenburg.

 

Mijn week in foto's 6

Wij hebben bijna de hele week gelegen bij het zwembad. Aangezien de temperaturen rond de 25 graden zaten is het heerlijk om in de zon te liggen. Als echte waterrat heb ik veel gezwommen in het verwarmende zwembad. Julius genoot vooral van de omgeving in zijn wipstoel. Natuurlijk heeft hij deze temperaturen doorgebracht in de schaduw met een petje op.

 

mijn week in foto's 6

Met zijn drieën wandelen over de camping. Julius in zijn draagzak op de buik van papa.

mijn week in foto's 6

mijn week in foto's 6

mijn week in foto's 6

De laatste dag van onze vakantie zijn wij uit eten geweest aan de kust van de strand. Ik bestelde een runderburger met ei, patat en salade en mijn man een pizza. Na het eten hebben wij aan het strand gezeten.

mijn week in foto's 6

De volgende dag zijn wij vroeg opgestaan om de rest van de spullen in te pakken. De auto hebben wij helemaal in gepakt zo dat wij op tijd weg konden gaan richting Frankrijk. In Frankrijk hebben wij de eerste nacht geslapen. Het enige nadeel van het reizen in deze omgeving is de hoeveelheid tol die je betaald.
mijn week in foto's 6

mijn week in foto's 6

Op zaterdag avond kwamen wij aan in Luxenburg. Hier hadden wij een hotel geboekt voor een nacht. De laatste nacht van onze vakantie en stop voor onderweg. In het Ibis hotel in Luxenburg hebben wij een kamer gekregen op de hoogste etage. Een hoog uitzicht over de parkeerplek van het hotel.

mijn week in foto's 6

mijn week in foto's 6

mijn week in foto's 6

In het Ibis hotel in Luxenburg hebben wij ingecheckt en daarna zijn wij direct in de auto naar de binnenstad gegaan. De stad is leuk om eens te bezoeken. Wij hebben vooral de winkelstraatjes bezocht. In de H&M kocht ik een nieuwe winterjas, deze is namelijk toe aan vervanging. Het is een wit/beige parka geworden met nep bont kraag en teddy voering van binnen in. Ik had geluk want er zat ook korting op.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *