Op dit moment ben ik heerlijk aan het genieten van het prachtige weer in Spanje. Voor mij is het de eerste keer dat ik het land bezoek, maar ben nu al verliefd! Ik kan ontzettend genieten van de mooie omgevingen, de oude steden en het wandelen over de parel witte stranden. Vooral het laatste geeft mij een rust gevend gevoel. Als blogger moest ik natuurlijk outfit foto’s maken, dit deed ik in de stad Salou. Ik mocht namelijk een prachtige ketting ontvangen van Aphrodite. Deze ketting combineerde ik o.a. met deze outfit.


outfit met zilverketting van Aphrodite

Palmbomen in Spanje
Het weer in Spanje is heerlijk! Namelijk ronde de 30 graden met volop zon. Naast het prachtige weer kan ik genieten van de omgeving in Spanje. Hoe mooi zijn alle palmbomen langs de weg. Ik vindt het een tropische sfeer geven, zo ook op de foto’s.
outfit met zilverketting van Aphrodite

Outfit Rode jurk en zilveren ketting van Aphrodite

De webshop Aphrodite heeft een groot assortiment aan sieraden .o.a. kettingen, ringen, oorbellen, en armbanden. Naast sieraden verkopen ze ook telefoon hoesjes. Ik mocht een sieraad naar keuze uitzoeken en bestelde een zilveren ketting die bestaat uit drie lagen. De ketting is niet van echt zilver, maar dat maakt hem zeker niet minder leuk.

De ketting bestaat uit drie lagen. De bovenste heeft een open rondje, de tweede een dicht rondje en aan de onderkant een staafje. De ketting heeft 1 normale sluiting waarbij hij aan elkaar kan worden bevestigd.

outfit met zilverketting van Aphrodite

De ketting combineerde ik met een rode jurk met een opdruk van kleine witte bloemen. De jurk heeft spaghetti bandjes, aan de voorkant van de jurk kleine knoopjes. Wat de jurk af maakt is de ceintuur rond om de middel. Zo komt mijn smalle taille beter naar voren. Mijn bril en lipstick matchen precies bij de outfit!

Wil jij een leuk sierraad bestellen via de webshop van Aphrodite? Met de kortingscode ‘Glamview’ krijg jij 10% korting op je bestelling + gratis verzending!

Jurk – Primark  | Ketting – Aphrodite  | Bril – Tommy Hilfiger  | Lipstick – Rimmel Londen.

 
Wat is jullie vakantie bestemming dit jaar?
Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.
Advertenties

16 Replies to “Outfit: Rode jurk en zilveren ketting van Aphrodite”

  1. Mooie foto's heb je gemaakt! Zo'n ketting die bestaat uit laagjes vind ik altijd wel leuk staan. Erg vrolijk jurkje ook trouwens! Geniet nog van Spanje 🙂

  2. Wat een geweldige look, die ketting gecombineerd met dat jurkje, staat je echt heel leuk. Geniet nog van je vakantie, maar dat moet wel lukken gok ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *