Ken jij het merk Diego Dalla Palma al? Het is een professioneel Italiaans beauty merk. Al eerder schreef ik over een aantal producten van het merk Diego Dalla Palma, zoals de Diego Dalla Palma Mascara kit “Ciglione” en de Geisha Matt Liquid Lipstick van Diego Dalla Palma in de kleur 3, Mallow. Ik ben zeer enthousiast! Hieronder heb ik dan ook een korte samenvatting van het product geschreven. 

Het beauty merk Diego Dalla Palma

Diego Dalla Palma is hét professionele Italiaanse beautymerk met een avant-garde visie. Ze staan voor een out-of-the box DNA met on-trend producten, moderne kleuren en innovatieve producten. Diego’s eindeloze spel van make-up komt voort uit een constante fascinatie voor imperfecties, dat het voor elke persoon weer anders maakt. Een perfect canvas is de basis voor elke make-up look, daarom focust de skincare op huidverbétering in plaats van huidverzorging.

BIJLAGEDETAILS Diego-Dalla-Palma-Mascara-Kit-Black

Diego Dalla Palma Mascara kit Black Ciglione

Diego Dalla Palma Mascara Kit black bestaat uit:
♥ De Ciglione lash booster mascara is een mascara die een volume boost geeft aan de wimpers. De 5 in 1 mascara geeft een boost, meer lengte, extra volume, een intense krul en een extreem zwart effect aan de wimpers.
♥ Om je ogen meer kracht te geven, is één van Diego Dalla Palma’s bestverkochte producten, het oogpotlood toegevoegd aan de kit. Dit potlood is een middelzacht en is van hout.
♥ Biphasic Remover bevat 30 ml. Een waterproof make-up remover op water- en oliebasis samengestelde reiniger. deaal  om alle soorten make-up te verwijderen, waaronder ook de waterproof variant. Goed te gebruiken bij een gevoelige huid.

Geisha matte liquid lipstick diego Dalla Palma

Diego Dalla Palma Geisha Matt Liquid Lipstick

De Geisha Matt Liquid Lipstick is een crème en matte, vloeibare lipstick voor mooie opvallende lippen. De formule biedt een uitstekende dekking en blijft goed op de lippen zitten. De zachte en gladde textuur is rijk aan verzorgende ingrediënten en voelt comfortabel en fris aan op de lippen. ♥

Het bevat de nieuwste generatie pigmenten voor een longlasting kleurintensiteit. De Liquid Lipstick heb ik in de kleur 3, Mallow. Naast deze prachtige kleur, zijn er nog een aantal varianten op de markt. Ze hebben een goede dekking en zijn makkelijk te blenden. De applicator heeft een zacht sponsje, die ideaal en eenvoudig is om de Liquid Lipstick aan te brengen.

Diego Dalla Palma liquid lipstick resultaat

Ben jij nou net zo enthousiast over het merk als mij? Binnenkort komen er naast de reviews die ik hier boven heb vermeld, een aantal nieuwe reviews online op het gebied van make-up, huid-en haar verzorging!

De producten van Diego Dalla Palma zijn verkrijgbaar bij Beautytasting.com.
Voor extra 20% korting op het gehele assortiment, kun je gebruik maken van mijn kortingscode GLAMVIEW20.

liefs gea van glamview

 

 

 

Dit artikel bevat gekregen producten. 

Advertenties

4 Replies to “Maak kennis met het beauty merk Diego Dalla Palma!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *