“Little things mean a lot”. Een prachtige quote met een mooie betekenis, die prima past bij mijn nieuwe sieraden van KayaSieraden. Sieraden met een betekenis zijn uniek, persoonlijk en daarom heel dierbaar. Ik liet een mooie zilveren ketting graveren met initialen en koos voor mooie zilveren oorbellen met een geboortesteen. Benieuwd wat de betekenis achter deze sieraden zijn? In dit artikel deel ik het met jullie.

Sieraden van Kayasieraden

Bij KayaSieraden is ieder sieraad uniek. Sieraden kunnen omgetoverd worden tot het helemaal eigen is. Graveer een sieraad met een naam, data of een leuke quote die je altijd bij blijft. Het is mogelijk in armbanden, kettingen en ringen. Er zijn sieraden met een geboortesteen die ontzettend leuk zijn om cadeau te geven aan een kersverse moeder, of ga voor een armband met eigen gekozen bedeltjes. Ook is er een ruim aanbod aan leuke baby-en kindersieraden. Voor een baby is het leuk om een armband met naam te laten maken. Het staat ontzettend leuk bij een baby, tevens is het een mooi moment en herinning voor later om aan terug te denken.

Een bestelling plaatsen op de website van KayaSieraden is makkelijk. Er wordt duidelijk aangegeven welke stappen je moet voldoen, dit geldt ook voor het graveren van sieraden. Volg de stappen, er wordt duidelijk aangegeven hoeveel regels er gegraveerd kunnen worden en waar je de naam, initialen of quote willen hebben. De service is goed! Ik had namelijk de dag na het plaatsen van mijn bestelling, het pakket al in huis.

Kayasieraden sieraden initialen

Sieraden van KayaSieraden ketting met initialen

Zilveren ketting met initialen

Het eerste sieraad die mijn aandacht trok, is een ketting met een bedel met de mogelijkheid om te laten graveren. Ik hoefde niet lang na te denken, welke initialen hier op gegraveerd moesten woorden. Ik koos voor een ronde bedel, met een mooie omranding die ik omschrijven kan als bolletjes. De mogelijkheid om drie initialen te laten graveren heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Het zijn de letters: D, G en J geworden.

De betekenis achter deze initialen zijn de begin letters van ons als gezin. Van mijn man, mijn zoon en van mezelf. Deze initialen ketting zal dan ook altijd dierbaar blijven, want je bent altijd verbonden met elkaar. De ketting waar de bedel aan hangt is heel anders, dan ik anders zou dragen. Ik vind het effect met de kleine bolletjes echt tof! Het geheel is mooi geworden en precies wat ik in gedachten had. De letters zijn mooi gegraveerd en de ketting is van mooie kwaliteit.

Sieraden van KayaSieraden oorbellen met geboortesteen

Zilveren oorbellen met Swarovski® geboortesteen

Oorbellen met een betekenis had ik echter nog niet in mijn sieraden collectie. Een mooi moment om aan te schaffen. Elke geboorte maand heeft zijn eigen Swarovski® geboortesteen. Ik heb gekozen voor zilveren oorbellen met de geboortesteen van de maand Maart. Dit is de geboorte maand van onze zoon Julius. De geboorte maand Maart bevat een mooie blauwe Swarovski® geboortesteen. De oorbellen zijn subtiel, simpel en niet te opvallend. Voor een alledaagse outfit vind ik deze oorbellen goed matchen. Als ik zou kiezen voor mijn eigen geboorte maand April, deze oorbellen hebben een witte Swarovski® geboortesteen.

Sieraden van KayaSieraden gedragen

Steun voor goed doel!

Bij elk sieraad die verkocht wordt, doneert Kaya een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan. Ik vind het prachtig dat KayaSieraden z’n mooi initiatief neemt om kindjes in een arm land te helpen voor een mooie ontwikkeling.

Ben jij een persoon die houd van gegraveerde sieraden?

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Advertenties

7 Replies to “2 Nieuwe zilveren sieraden van KayaSieraden”

  1. Jazeker en met name Kaya Sieraden heeft iets persoonlijks en iets leuks dat veel andere bedrijven niet hebben.

  2. Ik ben dol op mooie sieraden! Maar met twee puberdochters moet ik altijd opletten dat ze niks inpikken, haha

  3. Ik vind het wel leuk als een sieraad een persoonlijke boodschap heeft inderdaad. Een sieraad met beteken is net iets extra bijzonder.

  4. Eenvoud siert de mens. Prachtige sieraden om te zien en te dragen. Ben het met Nicole eens. Een persoonlijke boodschap maakt het nog mooier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *