Nog een maand te gaan, tot de grote dag daar is. De dag waarbij wij elkaar het ‘Ja” woord mogen geven. Hoe dichter het moment nadert, hoe meer de gezonde kriebels omhoog komen. Op mijn verjaardag in begin april kreeg ik een prachtig cadeau van mijn ouders, een cadeau speciaal voor bij mijn trouwjurk. Mijn moeder had het zelf uitgezocht bij de Lucardi Juwelier . Een prachtig symbool, een zelf samengestelde sieraden set. Deze sieraden draag ik tijdens mijn bruiloft, ben jij al benieuwd welke dat zijn? Lees je mee?

Deze sieraden draag ik tijdens mijn bruiloft. Ring met diamand

Deze sieraden draag ik tijdens mijn bruiloft

Het was een verassing voor mij, bovendien had zij niet aangegeven dat ze hier naar opzoek was. Het voelde dan ook heel speciaal om het cadeau doosje te openen. Een doosje met een grote witte strik er om heen. Bij het openen zag ik een prachtig bij passende sieraden set. Een ring met een grote diamand en oorbellen met steentjes. De sieraden komen van Lucardi en zijn van echt zilver.

ring met diamand van lucardi

Ring met diamand

De ring is opvallend door de grote diamant boven op de ring. Een goede keus, aangezien ik altijd al heb gehouden van opvallend sieraad met veel bling. Voor een speciale dag als deze, is het een perfecte aanblik aan mijn vinger.

oorbellen met diamandjes van lucardi

Oorbellen met diamandjes

De oorbellen kan ik omschrijven als een vorm van een bloem. In het midden van de oorbel bevat het allemaal kleine steentjes. Het zijn oorstekers die gemakkelijk in het oor zijn te bevestigen. Ze zullen ook perfect passen bij het trouw kapsel die ik heb gekozen. Ik ben mijn ouders dan ook ontzettend dankbaar voor het cadeau, een fijne hereniging zullen deze sieraden dan ook geven in de toekomst.

Deze sieraden draag ik tijdens mijn bruiloft.

Welke sieraden vind jij onmisbaar voor een bruiloft?
Liefs, Gea

Advertenties

20 Replies to “Deze sieraden draag ik tijdens mijn bruiloft.”

  1. Prachtige sieraden en wat een mooie verassing zeg! Ik had ook sieraden van lucardi, drie kleine armbandjes en hele simpele oorbellen, echt super mooi!

  2. Een erg late reactie maar wauw! Wat heb je een prachtige sieraden. Ik vind deze vooral leuk omdat ze erg subtiel zijn maar toch erg mooi glimmen. Love it!

    1. Bedankt rebecca! Ik houd zelf ook ontzettend van subtiele sieraden op het moment. Ze kunnen een outfit ook heel net maken en toch opvallend door de bling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *