18 november 2020

Smartmax My First Dinosaurs - Creëer samen met je kind de gekste dino's

Smartmax My First Dinosaurs, Creëer samen met je kind de gekste dino's
Het is bijna zover, de feestdagen staan voor de deur! Momenteel zitten wij met z'n allen in een gekke periode, maar dat hoeft de pret van de feestdagen niet te bedereven. De feestdagen staan in het teken van gezelligheid, maar ook voor het krijgen of geven van cadeaus. Een leuk cadeau voor kinderen van de leeftijd 1 tot 5 jaar, is de Smartmax My First Dinosaurs een goede optie. Je kind kan de gekste, kleurrijkste dino's maken door middel van magneten. Mijn zoon mocht de Smartmax My First Dinosaurs uittesten. Benieuwd of het een leuk cadeau is? Lees dan mee..


Met de Smartmax My First Dinosaurs, creert je kind de leukste, maar vooral de gekste dino's doormiddel van magneten. Een leuk cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag!

Veilig en eenvoudig de gekste dino's maken

De Smartmax My First Dinosaurs, is speciaal gemaakt voor jonge kinderen boven de 12+ maanden. Op een veilige manier kunnen ze doormiddel van de magische magneten de gekste dino's creëren. De onderdelen van de My First Dinosaurs zijn extra groot en zacht, en klikken eenvoudig op de staven. In totaal kunnen er vijf verschillende dino's worden gemaakt. Maar het allerleukste is toch het maken van de gekste dino door middel van verschillende kleuren en vormen. Het is een leuke uitdaging voor je kind, vooral omdat ze altijd anders zullen zijn. 

Smartmax My first dinosaurs, creëer de gekste dino's door middel van magneetstaven

Onze ervaring met de SmartMax My First Dinosaurs

Voor jongere kinderen boven de 12+ maanden is dit een prachtig cadeau. Het fijne aan de My First Dinosaurs is de grote van de onderdelen. Makkelijk voor een kind om vast te pakken, maar ook als ze het in de mondstoppen het een groot formaat heeft. Het zijn zachte onderdelen die gemakkelijk in elkaar klikken. Julius vond het fascinerend hoe er een dino te voorschijn kwam. De verschillende kleuren maakt het extra leuk voor kinderen, ze zijn dol op alles wat kleur heeft. Het is een mooie uitdaging voor een kind om de dino's te maken, tevens verveelt het niet snel door de variatie van onderdelen en kleur. Julius speelt er graag mee op zijn speeltafel. 

De Smartmax My First Dinosaurs is een leuke speelset voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Het is gemakkelijk te begrijpen hoe het in zijn werk gaat, de onderdelen zijn mooi groot en goed om vast te pakken en veel variatie door de kleuren en verschillende onderdelen van de dino's. Het is leuk om cadeau te geven aan een kind, denk aan een verjaardag of tijdens de aankomende feestdagen, Sinterklaas en Kerst.


Welke dino zou jij willen maken? Denk aan de kleur en het uiterlijk.

Liefs gea

Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review 

3 opmerkingen