Ben jij opzoek naar een cadeau voor je vriend, man, vader of zomaar iemand? Dan ben jij bij HemdVoorHem aan het goede adres. De webshop heeft een breed assortiment aan blouses, ondergoed, truien, T-shirts, stropdassen, polo’s, sokken en leuke accessoires. Ik deel graag met jullie een leuke cadeautip, waar ik mijn man ook mee mocht verrassen. Namelijk de 2-pack Boxershorts van Alan Red. Met dit cadeau zit jij altijd goed bij een man!

Alan Red

Alan red is een van de grootste leveranciers van heren ondergoed. De T-shirts van Alan Red zijn zeer geschikt om te dragen onder een overhemd. Ze zijn verkrijgbaar met V of O-hals in een Slim Fit pasvorm en in een ruimer model. Met korte, lange of zonder mouwen. Naast T-shirts heeft Alan Red boxers in verschillende kleuren met een Jersey Strech pasvorm. Ze zijn los of per twee verkrijgbaar.

Cadeau idee voor mannen | Alan Red Boxers 2Pack

Boxershort 2-packs in verschillende kleuren combinaties!

De Alan Red boxershorts 2-packs zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De 2-pack boxershorts in de kleuren: Zwart met met een brede witte band en zwarte logo, zwart met een brede grijze band en een witte logo, wit met een brede grijze band met een wit logo, zwart en grijs met een brede witte band met een zwarte logo en zwart en blauw met een brede witte band met een zwarte logo.

Cadeau idee voor mannen | Alan Red Boxers 2Pack

Alan Red Boxers zwart 2-pack

Ik heb voor mijn man gekozen voor de boxershort 2-pack in het zwart. De kleur zwart vind een man altijd mooi, en daarnaast goed te combineren onder elk kledingstuk. De boxershorts hebben een brede band en een witte logo applicatie. De boxershorts zijn gemaakt van 93% katoen en 3% alastaan. Ze hebben een heerlijke zachte stretch die er voor zorgt dat de boxer mooi aansluit op het lichaam.

Conclusie

Alan Red heeft een breed assortiment aan ondergoed, die goed met elkaar matchen. Voor mijn man heb ik gekozen voor de Alan Red 2-pack boxershorts in het zwart. Een goede keuze, aangezien mijn man zwarte T-shirts draagt onder zijn kleding. Het mag misschien maar ondergoed zijn, het moet wel lekker zitten. De boxershorts hebben een fijne pasvorm en sluit goed aan op het lichaam. De kwaliteit van het stof is goed. Het is een dikke stof, met een subtiele rek en voelt fijn aan tijdens het dragen. Een boxer die knelt is nooit fijn, maar dat doen deze zeker niet!
Wij ervaren bij HemdVoorHem altijd goede kwaliteit van merken en items. Ben je opzoek naar goede kwaliteit ondergoed? Dan kunnen wij de lijn van Alan Red zeker aanraden! Bovendien kun je aan boxershorts nooit genoeg hebben. 
Welke cadeautip zou jij aanraden voor een man?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen

 

Advertenties

12 Replies to “Super cadeau tip : Alan Red Boxershorts 2Pack”

  1. Wat een leuke boxers! Niet iets wat ik zelf snel cadeau geef, al vind ik sokken wel weer erg leuk. Verder geef ik graag wat persoonlijke dingen, zoals een mooie kaarthouder of luxe sleutelhanger. 🙂

  2. Mijn man vind dit ook enorm belangrijk en ze moeten gewoon erg lekker zitten. Hij heeft ze altijd van Bjornborg

  3. Mijn man heeft een nieuwe fase, hij drinkt graag whisky, dus dat is gelijk mooi voor Valentijn en zijn komende verjaardag

  4. Ben altijd érg slecht in het bedenken van cadeautjes, maar de laatste tijd ben ik nogal van het 'ervaringen' cadeau geven. Een boxershort zou ik niet heel snel doen, geloof ik.

  5. Ik kocht vor mijn vriend een boxershort met de S van Superman….
    Niet voor Valentijn, dan geven we niets aan elkaar, maar zo maar omdat ik hem tegen kwam en hij mijn superman is.

  6. Ziet er goed uit, maar mijn man heeft favorieten die hij altijd koopt! En daar blijft hij ook liever bij 😛

  7. Ik houd van boxers met grappige print meestal. Ik vind dit wel een goede webshop voor overhemden, ze hebben vaak erg mooie overhemden in het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *