Er zijn koudere dagen opkomst. Dat betekend dat de zomer bijna ten einde is en het Herfst seizoen van start gaat. Dat betekend voor ons, een extra laagje aankleding te gaan dragen. Denk aan een vest of juist een mooie blazer. Ik ben rond deze koudere dagen helemaal blij met mijn collectie blazer die ik in mijn kast heb hangen. Ik koop het liefst mijn blazer jasjes bij H&M, aangezien de blazers van goede kwaliteit zijn en jaren mee gaan uit eigen ervaring. Bovendien zijn ze altijd modieus en gaat de H&M goed mee met de trends van het moment. Ik heb de website van H&M rond gezocht en vond meerdere leuke blazers voor dames die ik graag met jou wil delen. Lees je gezellig mee?

6 Leuke blazers voor dames 

6 leuke blazers voor dames H&M

1 Structuurgeweven Blazer Oranje  //
2 Boucléblazer Roomwit //
3 Beige Blazer met bloemen patroon //
4 Boucléblazer //
5 Blauwe blazer van linnenmix met ceintuur //
Double Breasted Blazer beige //

Draag jij wel eens een blazer?
liefs gea van glamview

 

Lees ook: Tassentrends 2022: Dit zijn de trends!

Advertenties

4 Reacties

  1. De blazers zijn er mooi en leuk uit Gea. Als er op mijn werk vaak jongere en oudere vrouwen komen eten en/of drinken dan zie ik die ook vaak blazers of andere mooie kleren dragen. Ik heb zelf geloof ik geen heren blazer.

  2. Heel eerlijk? Ik heb er een aantal tijdloze blazers in de kast hangen, maar ik draag ze vrijwel nooit. Maar zoals gezegd zijn ze tijdloos en dus komt er vast een moment dat ik er echt iets aan heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.