Bij Action haal ik regelmatig standaard producten zoals schoonmaakmiddel, woonaccessoires, beauty producten of kijk ik bij de nieuwste aanbiedingen van die week. Dit keer zag ik een aantal make-up producten waar ik ontzettend benieuwd naar was. Max&More heeft namelijk een hele nieuwe lijn uitgebracht met make-up. Waar mijn aandacht vooral naar toe ging zijn de nieuwste lipstick kleuren. Ik nam twee doosjes mee waar elk 2 verschillende kleuren lipsticks in zitten. Een doosje met matt en de ander long lastig. Benieuwd naar het resultaat van de Action Long lasting en Matt Lipsticks? Lees je gezellig mee?

Action Long lasting en Matt Lipsticks van Max&More

Action Long lasting en Matt Lipsticks van Max&More

Action Long lasting en Matt Lipsticks van Max&More

In mijn make-up stash heb ik al een aantal lipsticks van Max&More die ik dagelijks graag draag. Daarom ben ik benieuwd of deze lipsticks net z’n prachtig resultaat geven. In totaal test ik vier verschillende soorten lipsticks. Waarvan twee matt en de andere twee long lasting.

Ik koos voor de kleuren 317 Scarlett Red en 303 Desert Kiss in matt, 338 Rodeo Rose en 320 Sweet Punch in long lasting.

Action Long lasting en Matt Lipsticks van Max&More swatches

Swatches

De swatches zien er op eerste oog goed uit. De licht roze kleur is iets minder te zien op mijn huid, maar dat komt vast ook door mijn lichte huidkleur. De lipsticks smeren fijn uit, met een prachtig resultaat. Vooral de rode tinten spreken mij ontzettend aan.

Max&More | Long lasting & Matt Lipsticks

338 Rodeo Rose | Long lasting

Een heel subtiele roze kleur. Licht roze kleuren houdt ik over het algemeen wel van, maar deze is helaas niet iets te licht voor mij. Helaas dekt deze ook niet heel goed over mijn lippen. Waarschijnlijk staat deze kleur heel mooi bij een persoon met een getinte huid.

Max&More | Long lasting & Matt Lipsticks

303 Desert Kiss | Matt

Wauw! Een hele mooie rode kleur. Ik merk dat deze lipstick meteen mijn gezicht doet spreken en dekt goed op mijn lippen. Een kleur die ik zeker vaak zal gaan dragen.

Max&More | Long lasting & Matt Lipsticks

317 Scarlet Red | Matt

Weer een prachtige rode kleur, met een mooie matte resultaat op mijn lippen. Deze lipstick dekt goed en smeert ook fijn uit, wat ik meestal wel miss bij andere matte lipsticks van merken. Deze kleur vindt ik perfect voor de komende feestdagen.

Max&More | Long lasting & Matt Lipsticks

320 Sweet Punch | Long lasting

Een donker roze lipstick met een matt resultaat. Deze vindt ik mezelf mooier staan dan de andere roze. Ook weer een prachtig resultaat en goed dekkend. Deze zou ik zelf eerder dragen tijdens de zomerse dagen.

Max&More | Long lasting & Matt Lipsticks

Conclusie Action Long lasting en Matt Lipsticks van Max&More

Ik vind het leuk dat de lipsticks weer nieuwe namen hebben gekregen. Passende namen voor bij de lipstick kleuren, daarnaast ben ik zeer te spreken over het resultaat. De matt lipsticks geven een mooie matte kleur en smeren totaal niet onprettig over de lippen wat ik normaal wel vaak heb met andere merken. Om de lipsticks te verwijderen had ik wel wat moeite, ze blijven best goed zitten voor de budget prijs van Action. De rode kleuren ga ik zeker nog veel dragen, vooral rond het herfst seizoen waar we in zitten en met de feestdagen.

Wat vindt jij van de nieuwste lipsticks van Max&More? 

liefs gea van glamview
 
 
Advertenties

11 Replies to “Action Long lasting en Matt Lipsticks van Max&More”

  1. Oh vandaag nog bij Action geweest. Jammer dat ik niet bij de make-up gekeken heb. Het tweede en derde kleurtje vind ik heel mooi

    1. Dat snap ik zeker, toch zie ik duidelijk kleur op mijn lippen voor een zacht prijsje onder de 1 euro. 😉

  2. Ik draag nooit lipstick… Weet nooit zo goed wat bij me past, maar voor deze prijs zou ik het zeker een keer kunnen proberen.

    1. Dan is dit inderdaad wel een leuke budget manier om wat kleuren te gaan testen :). Ik vind trouwens de make-up van essence ook altijd fijn.

  3. De lipsticks vallen mij alles mee, ze zien er echt goed uit! Desert Kiss is mijn favo, die is echt tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *