Hallo lieve lezer! Een Badkamerspiegel met verwarming kun je echt niet zonder! Na het douchen wil je in de spiegel kijken, dan blijkt de spiegel beslagen te zijn met condens. Een grote ergernis kan dit zijn als je op tijd staat. Met een handdoek probeer je de spiegel te drogen, maar overal ontstaan strepen en het zicht wordt er niet beter op. Het is op z’n moment lastig om te scheren, je haar of make-up te doen. Wil je nou niet met deze toestand zitten? Er is een mooie oplossing, namelijk een badkamer spiegel met verwarming. Lees je mee?

Badkamer spiegel met verwarming

Een badkamerspiegel met verwarming wordt steeds populairder om thuis te plaatsen. Zo heeft het verschillende voordelen: Het zorgt er voor dat de spiegel niet meer beslaat tijdens het douchen, waardoor je direct met je uiterlijke verzorging kunt beginnen. De spiegel is hoeft niet meer schoon te worden gemaakt met een handdoek, waardoor er geen strepen en viezigheid op de spiegel komt.

Het fijne aan een badkamer spiegel met verwarming is dat er bijna geen onderhoud nodig is. Met een handschakelaar kun je de verwarming van de spiegel aan en uit zetten zodat hij niet steeds aan hoeft te staan.

badkamerspiegel met verwarming

Hoe werkt een badkamer spiegel met verwarming?

Een badkamer spiegel met verwarming bestaat uit twee onderdelen, namelijk de spiegel en een element voor de verwarming. Het element is zelfklevend en zit aan de achterkant van de spiegel. Aan de achterzijde van de spiegel zorgt het element ervoor dat een gedeelte van de spiegel warm wordt. De elektriciteit wordt omgezet in warmte, waardoor condens geen kans meer maakt!

De spiegel blijft schoon en het zicht blijft fantastisch. Het is eventueel mogelijk om het verwarmingselement op een schakelaar aan te sluiten. Dit moet op een veilige manier gebeuren, daarom is het belangrijk dat dit wordt gedaan door iemand de er verstand van heeft. Het gaat vooral om de aarding van de metalen delen.

Onze badkamer metamorfose

Twee jaar geleden hebben wij onze badkamer helemaal laten vernieuwen. We hebben een ontwerp laten maken door een specialist bij een badkamer winkel. De kleine ruimte die wij hadden, hebben wij weten om te toveren tot een mooi ingedeelde badkamer met alle voorzieningen die wij wilden. Zo hebben wij er voor gekozen om een muur er tussen te plaatsen en aan de voorkant een wastafel, met kastruimte en een spiegel te plaatsen.

Daarnaast een lange kast met glazen platen om spullen in op te bergen. Als je langs de muur loopt zie je een inloop douche. Dat betekend dat er snel condens vorming ontstaat op onze spiegel, doordat de ruimte in het geheel open is. Wij overwegen om een badkamer spiegel met verwarming te nemen, aangezien wij vaak tegen dit probleem aan lopen.

Zou jij kiezen voor een badkamerspiegel met verwarming?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel betreft een samenwerking

Advertenties

One Reply to “Waarom een badkamerspiegel met verwarming handig is!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *