Meestal draag ik dagelijks mijn standaard sieraden, zoals mijn gouden trouwring en oorknopjes in mijn oren. Zo nu en dan even uitpakken met wat nieuws ben ik dan ook weer van. Dit keer bestelde ik twee nieuwe sieraden, namelijk een gegraveerde ketting en infinity armband van Kaya Sieraden. Deze sieraden laat ik jou graag zien in dit artikel. Lees je mee?

Gegraveerde ketting en infinity armband Kaya Sieraden
Gegraveerde ketting en infinity armband

Kaya Sieraden is een webshop met een prachtig assortiment aan sieraden en accessoires. Het is dan ook de trend van het jaar om een stainless steel ketting en armband te dragen! Ze zijn er in een grove en subtiele variant. Deze verkleuren niet.

Een groot deel van hun collectie kan dan ook worden gegraveerd, zoals armbandjes en kettingen. Ik kwam dan ook een mooie subtiele ketting tegen waarin ik de initialen van mijn zoon in kon laten graveren. Het is een ketting met gegraveerde letter in een bedel, die de vorm heeft van een kleine kubus. Ik ging natuurlijk voor de letter J van Julius. Daarnaast was er een keuze uit twee soorten kettingen, in diverse lengtes en verkrijgbaar in 925 sterling zilver en verguld.

Gegraveerde-ketting-Kaya Sieraden

Hoewel ik een aantal jaar geleden eerder koos voor zilver, ben ik nu groot fan van goud of verguld. De keuze was dan ook niet moeilijk, het werd de ketting genaamd box in verguld goud. Voor als je niet weet wat verguld is dan leg ik je dat graag uit: Bij verguld is de basis van het sieraad 925 sterling zilver (hoogste gehalte zilver gelijk als bij de juwelier) met een gold plating. De ketting kost €34,90 en is tevens verkrijgbaar in 925 sterling zilver en eventueel met een andere ketting. Als je meerdere initialen aan je ketting wilt, kun je hier ook voor kiezen. Check hiervoor het assortiment van Kaya Sieraden.

infinity armband Kaya Sieraden in geschenkdoos

Als tweede sieraad heb ik gekozen voor een armbandje met een infinity symbool. In het infinity symbool zitten kleine diamantjes verwerkt. Het armbandje heeft een subtiele ketting die gemakkelijk vast te maken is door middel van een simpele sluiting. Je kunt hem dragen in verschillende formaten, waardoor iedere vrouw de armbandjes zullen passen. Gelukkig past deze armband mij perfect bij mijn smalle pols. Het  infinity armbandje verguld kost €34,90. Tevens verkrijgbaar in 925 sterling zilver en rosé verguld.

Bloemen met infinity armband KayaSieraden

In mooie geschenkverpakking van Kaya sieraden

Alle sieraden die je besteld bij Kaya Sieraden komen in een mooie licht roze geschenkdoos. Ideaal als je hem cadeau wilt doen aan iemand. Zo zit het sierraad al mooi verpakt om weg te geven. Daarnaast krijg je een klein bericht kaartje waar je iets op kunt schrijven en een wit doekje om je sieraden schoon te kunnen poetsen. Zo blijven ze mooi van kleur en glimmend. Ik ben er ontzettend blij mee dat ik deze twee prachtige sieraden aan mijn sieraden collectie mag toevoegen.

Draag jij regelmatig sieraden?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

Advertenties

4 Replies to “Gegraveerde ketting en infinity armband Kaya Sieraden”

  1. Zo mooi! Ik heb altijd ringen om en een ketting met een vingerafdruk. Dol op gepersonaliseerde sieraden. Ik heb er meerdere, maar draag ze in het weekend of bij bijzondere gelegenheden.

  2. Ik heb al jaren een hanger van Kaya en het ziet er nog steeds prachtig uit. Ik vind Kaya sieraden stijlvol en altijd leuk ingepakt sowieso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *