Hallo Lieve lezers! Al eerder heb ik geschreven over een aantal producten van het Deense merk Sanzi Beauty. Dit waren de Sanzi Beauty VEGAN anti-aging producten uit hen lijn. Dit keer ga ik de Sanzi Beauty Mascara en Brow Styling Gel reviewen. Ik ben er zeer benieuwd naar, aangezien ik best kritisch ben als het gaat om een goede mascara. Mijn wimpers zijn daarentegen moeilijk in een mooie krul te krijgen, dus ik ben zeer benieuwd naar het product. Daarnaast ga ik proberen met de transparante wenkbrauw gel mijn wenkbrauwen “on fleek” te krijgen. Lees en kijk je gezellig mee?

Sanzi Beauty Mascara en Brow Styling Gel

Sanzi Beauty Mascara en Brow Styling Gel review
Sanzi Beauty Mascara
Sanzi Beauty Mascara volume & Curl

De Sanzi Beauty Mascara Volume en Curl is een veganistische mascara en bevat voedende ingrediënten. De voedende ingrediënten zorgen ervoor dat de wimpers goed worden gevoed en tegelijk worden versterkt. Bevat vitamine E, dat een krachtige oxidant is die een ontstekingsremmende werking heeft.

Ik heb de mascara in de kleur zwart, maar hij is ook verkrijgbaar in de kleur bruin. Het mascara borsteltje heeft een gebogen vorm en is flexibel. Doordat het borsteltje flexibel is, stretcht het als ware mee met de beweging die je maakt.  Een echte pluspunt vind ik dit, aangezien ik nu gemakkelijk bij de kleinste hoekjes van mijn wimpers kom en mezelf niet in alle bochten hoef te wringen.

De mascara geeft mijn wimpers een mooie subtiele lift. Toch gebruik ik het liefst bij alle mascara’s de  combinatie, mascara met een wimperkruller voor een extra WAUW effect! Ik ben blij met het resultaat van de mascara. Een mascara die wel degelijk voor mijn wimpers werkt, wat voor mij vaak een dingetje is voor het zoeken naar een fijne mascara.

Sanzi Beauty Brow Styling Gel

Sanzi Beauty Brow Styling Gel

Voor mijn dagelijkse wenkbrauw make-up routine, maak ik gebruik van een wenkbrauw product waarbij ik mijn wenkbrauwen netjes kan bij tekenen. Door mijn licht blonde wenkbrauw haren valen ze normaal gesproken nauwelijks op zonder dat ik ze bij heb getekend. De vorm van mijn wenkbrauw is van nature perfect, maar aan het einde merk je al snel op dat er weinig haartjes zitten. Daarom teken ik mijn wenkbrauwen altijd goed bij.

Ik heb eerder een soort gelijk product gereviewd van het budget merk Catrice. Na een aantal keer proberen, is het mij dan eindelijk gelukt om met het soap brow product mijn wenkbrauwen “on Fleek” te krijgen. Alleen is het bij dit product zo dat er een kleur erin verwerkt zit. Ideaal! Maar ik ben ook zeer benieuwd naar de Sanzi Beauty Brow Styling Gel die juist transparant is. Je kunt het product gebruiken op je natuurlijke wenkbrauwen zonder een ander product hier bij de combineren. Of je combineert het bijvoorbeeld met je favoriete wenkbrauw(potlood) product. Ik zou zelf kiezen voor de combinatie van de Sanzi Beauty Brow Styling Gel en een wenkbrauw potlood voor het bij tekenen van de juiste vorm.

Het borsteltje van de Sanzi Beauty Brow Styling Gel is klein, maar juist hierdoor fijn in gebruik. Je kan hierdoor gemakkelijk de haren van de wenkbrauwen door kammen, zonder andere wenkbrauw haren mee te nemen of je huid aan te raken. Mijn wenkbrauwen worden door de Sanzi Beauty Brow Styling Gel als ware glift met een mooi vol resultaat. Ik vind het prachtig staan! Daarnaast heel natuurlijk in vorm. De Brow Styling gel is net als de mascara veganistisch en parfumvrij. Er zit dan ook totaal geen geur aan.

Resultaat met sanzi beauty mascara en brow styling gel

Sanzi Beauty Mascara en Brow Styling Gel, welke maakt jou nieuwsgierig?

Liefs, Gea

Advertenties

5 Replies to “Sanzi Beauty Mascara en Brow Styling Gel”

    1. Er zijn meerdere merken die zich tegenwoordig richten op vegan make-up. Maar het is inderdaad een nieuw aanbod. Ik vind het een hele fijne mascara overegens!

  1. De mascara want ik doe niks aan mijn wenkbrauwen, heb geluk dat ze mooi gevormd zijn en geen extra ‘hulp’ nodig hebben. Fijn dat de mascara ook in het bruin is, dat gebruik ik graag.

  2. Allereerst: wat een prachtige foto’s om dit product uit te lichten! En ja, hoewel ik zelf amper make up gebruik, zou ik in dit geval de mascara wel willen uitproberen, ook omdat het een vegan product is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *