Het komt tegenwoordig veel voor, stress! Een gevoel die nooit prettig voelt en voor veel onrust kan zorgen. Om stress te verminderen is het belangrijk om je mindset te verbeteren. Een goeie manier om tot jezelf te komen is me-time. Met de nieuwe Kneipp Goodbye Stress lijn kun je goed tot jezelf komen. Ik heb twee producten uit deze collectie ontvangen, tevens getest.

Kneipp 'Goodbye Stress'

De Kneipp Goodbye Stress lijn

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress lijn bestaat uit: een badolie, douchegel, douchefoam, geurkaars en thee. Ben je benieuwd naar deze ontspannende producten? Ze zijn vanaf nu te bestellen in de Kneipp Webshop en verkrijgbaar bij diverse drogisten. Je voelt de spanning verdwenen thuis een warme douche of bad. Om een goede mindset te krijgen zijn de geurkaars en een lekker kop thee een goede optie.

Kneipp 'Goodbye Stress'

Duurzame materialen

Kneipp is continu bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid. De doucheflacon van Goodbye Stress is gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de labels van de douche en badolie zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Kneipp 'Goodbye Stress'

Kneipp Goodbye Stress biologische kruidenthee

Als ik ergens blij van word, dan is het wel van thee. De Kneipp Goodbye Stress biologische kruidenthee is verfijnd met natuurlijke muntolie verfrist en geeft een boost! Het is een groene thee met nana munt en rozemarijn. De Kneipp Goodbye Stress biologische kruidenthee bevat 15 piramide zakjes aan thee. Er wordt aanbevelen om 2-3 kopjes thee per dag te drinken. Laat het theezakje 2-3 minuten in trekken met 200 ML water.

Eerlijk? Ik houd niet van sterke thee, na een aantal keer het zakjes in het water te hebben gedaan ben ik tevreden. De smaak is kruidig en heerlijke verfrissend. Deze combinatie vind ik goed gekozen, bovendien drink ik het liefst de gehele dag een kop groene thee. Ik geloof zeker dat bepaalde kruiden iets kunnen toevoegen aan een goede mindset en minder stress.

Kneipp heeft zijn best gedaan aan de verpakking van de thee. Het zit niet in een standaard theedoosje, maar in en ziplock papierenzak. De ziplock functie is goed over nagedacht, de thee blijft goed en de verpakking kan gemakkelijk gesloten worden. Ik heb dit nog niet eerder gezien bij een merk.

  • De Kneipp Goodbye Stress biologische kruidenthee kost €4,99 voor 15 zakjes.
Kneipp 'Goodbye Stress'

Kneipp Goodbye Stress Douche Foam

De douche producten van Kneipp blijven mij altijd weer verrassen. De geuren zijn heerlijk! De Kneipp Goodbye Stress Douche Foam bevat watermunt en rozemarijn. Het heeft een opwekkende en verfrissende geur, met natuurlijke essentiële rozemarijnolie en watermunt-extract, helpt je om een hectische dag achter je te laten. Goodbye Stress!

Kneipp heeft eerder een verpakking gehad met precies de zelfde geur. Deze mocht ik eerder eens ontvangen in een showergel. Het was een van mijn favoriete douchegels, daarom ben ik ontzettend blij dat ik nu de nieuwe Goodbye Stress Douche Foam mocht ontvangen. De geur is heerlijk verfrissend, kruidig en doet mijn lichaam heerlijk ontspannen tijdens het douchen. Mijn huid voelt na het douchen heerlijk zacht aan.
  • De Kneipp Goodbye Stress Douche Foam kost €8,49 voor 200ML.
Hebben jullie de nieuwste producten uit de Goobye Stress collectie al geprobeerd?
liefs gea glamview
Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.
Advertenties

10 Replies to “Kneipp Goodbye Stress lijn, kruidenthee en douchefoam”

  1. Dit wil ik echt proberen. Als het dan nog werkt is het leuker. Vooral die kruidenthee lijkt mij speciaal.

  2. Ik heb van deze lijn de shampoo/showergel cadeau gegeven aan mijn vader wat ik hoorde was het erg goed bevallen maar ze zijn zelf ook Kneipp fan

    1. Die is leuk he. Helaas is deze beker speciaal gemaakt voor de goobye stress lijn als promotie, en daarom niet te koop.

  3. Met zo'n naam wil ik het meteen wel kopen ; ) Wat een mooie belofte: Goodbye stress. Dat wil ik wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *