Hallo lieve lezer! Al eerder maakte ik kennis met het beauty merk Teaology. Deze maand staat Teaology centraal bij Beautytasting.com. Ik mocht met een aantal nieuwe producten kennis maken uit hun assortiment. Een product die direct mijn aandacht trok, is de nieuwe Teaology Passion Tea Eau De Toilette.
TEAOLOGY passion tea Eau De Toilette

“Deze Passion Tea Eau de Toilet is de perfecte combinatie tussen vanille en rood fruit. Hoofdnoten die je kunt herkennen zijn roze peper, framboos en rode grapefruit, maar ook hartnoten als violet en theeblaadjes. Alles wordt afgetopt met de heerlijke geur van vanille, patchoeli en cederhout, wat het geheel helemaal compleet maakt”.

Teaology Passion Tea Eau De Toilette

Zoals de naam al aan geeft, worden de Teaology producten gemaakt op basis van Tea. De geur van roodfruit en thee is goed herkenbaar, met een heerlijk fleugje vanille. Deze Eau De Toilette van Teaology past perfect bij mijn parfum collectie, aangezien ik houdt van fruitige geuren.

De geur blijft goed hangen na het sprayen, daar houdt ik van. Naast de Passion Tea, zijn er nog twee andere varianten van de Teaology Eau De Toilette. Gelukkig bevatten alle Eau De Toilette geuren geen Alcohol, hierdoor zijn ze ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

De Teaology Passion Tea Eau De Toilette komt in een mooie chique verpakking, waar aan één kant een aantal fruit soorten staan. Precies passend bij de geur en vooral de kleur rood komt goed naar voren. De Spray flacon is doorzichtig en bevat een rode label met de naam en het logo van Teaology.

TEAOLOGY passion tea Eau De Toilette
TEAOLOGY passion tea Eau De Toilette review

Teaology verkrijgbaarheid

In de maand September 2021 staat het merk Teaology centraal op Beautytasting.com. Alle producten van Teaology zijn verkrijgbaar met 20% korting. Gebruik daar overheen mijn kortingscode GLAMVIEW20, waarbij je nogmaals 20% korting krijgt op je bestelling!

Teaology Passion Tea Eau De Toilette is verkrijgbaar bij Beautytasting.com.
voor €38,95 – inhoud 100 ML .

Vanaf €50 een gratis gift!
Gratis bezorging vanaf €30.
Gratis samples bij iedere bestelling.

liefs gea van glamview

Dit artikel bevat gekregen producten.
Advertenties

2 Replies to “Teaology Passion Tea Eau De Toilette”

  1. Klinkt goed! je hebt er een duidelijke review over geschreven, nu ben ik wel erg benieuwd geworden naar de geur. Nog een fijne zondag verder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *