Ik kwam een budgetproef wenkbrauwpotlood tegen, namelijk Max en More eyebrow pencil in een licht bruine kleur. Wij als meiden kunnen uren bezig zijn met onze make-up, soms willen we zelfs niet eens te deur uit zonder. Zo herkenbaar, en waarschijnlijk ook zeker voor jullie! Zelf ben ik dan ook altijd opzoek naar leuke budget producten, van verschillende merken.
Vaak kijk ik dan ook veel rond bij het schap van het merk Essence, of Catrice. Meestal is Essence toch het merk waar ik voor kies, omdat de producten altijd fijn in gebruik zijn. Afgelopen week brak dan helaas ook mijn wenkbrauw potlood, en was het echt tijd voor een nieuwe. Dit keer koos ik er alleen voor om een bezoek te brengen aan de Action. Daar kwam ik een wenkbrauw potlood kit tegen van het merk Max en More, waar ik heel benieuwd naar was! De Max en More eyebrow pencil

Max&More eyebrow pencil en punten slijper

Max en More eyebrow pencil

Max&More is een low budget merk van de Action, en zullen veel van jullie zeker wel kennen. Het merk heeft al veel verschillende producten in de lijn, en wordt de laatste tijd ook goed uitgebreid. Over het algemeen ben ik dan ook zeker tevreden, met de producten die ik al heb mogen testen van het merk. Wat voor velen ook een voordeel kan zijn is, dat de producten niet getest worden op dieren! Dit is duidelijk af te lezen op de verpakkingen, met het logo van een konijn en de tekst: Cruelty free.

In de Max en More eyebrow pencil kit zit een wenkbrauw potloot en een losse punten slijper. Een handig detail aan het wenkbrauw potlood is dat de spooly op de achterkant van het potlood is verwerkt, en op de dop van het potlood zit een puntenslijper. Zelf vind ik de puntenslijper op de dop niet zo fijn werken, maar dat is voor iedereen natuurlijk anders.

Max&More eyebrow pencil

Licht bruine wenkbrauw potlood

De Max en More eyebrow pencil koos ik in de kleur: Licht bruin. Deze past het beste bij mijn haar kleur, aangezien ik twee verschillende kleuren in mijn aan heb verwerkt. Donker blond met licht blonde highlights. Een licht bruine kleur komt hierbij het meest over een. Wil jij juist graag een donkere wenkbrauw potlood? Deze zijn ook zeker verkrijgbaar!

Bij het verwijderen van de dop, zie ik een mooie punten te voorschijn komen. De kleur zou volgens Max&More dan ook een natuurlijke kleur geven aan je wenkbrauw. Het resultaat ben ik dan ook zeker over te spreken!

Max&More eyebrow pencil swatches

Swatch

Op mijn hand heb ik het potlood ook getest, en daarna op mijn wenkbrauwen. De kleur is zeker mooi, en bovendien heel mooi natuurlijk. Het potlood smeert fijn over de huid, en geeft een mooie bruine dekking. Het pigment is daarom zeker goed. Voor een low budget make-up product, is de Max en More eyebrow pencil echt een topper.

Het wenkbrauw potlood kit van het merk Max&more kost: € 0,59.

liefs gea van glamview

Lees ook: Diego Dalla Palma Kit Mascara Ciglione

Advertenties

23 Reacties

  1. Ohh die lijkt me inderdaad wel fijn! Snel maar even langs Action! (En terugkomen met heel veel meer spullen dan een oogpotloodje :'))

  2. Ik zag hem vanmiddag al even op Instagram voorbij komen en was nieuwsgierig. Wat een mooie budget eyebrow potlood. Ik gebruik nu van essence moet zeggen dat ik die ook wel erg fijn vind.

  3. Oh wow, misschien is dit potlood dan 'the one' haha. Als blondine vind ik het erg moeilijk een potlood te vinden wat niet te hard staat, maar wat ook niet te bruin is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.