Als echte theeliefhebber, drink ik graag de gehele dag door thee, vooral groene thee soorten. Naast dat ik groene thee graag drink, ben ik graag opzoek naar nieuwe thee merken en thee soorten die ik nog niet ken. Zo kwam ik tastea tegen met een breed assortiment aan 100% natuurlijk thee soorten. Ik was dan ook benieuwd naar de tastea Energie Boost blend.

Energy Boost thee van Tastea

Energy Boost thee van Tastea

Tastea thee

Tastea is een jong bedrijf die sinds vorig jaar is opgericht. Ze wilden het verschil maken met kwalitatief, smakelijke blends die iets voor onze gezondheid konden betekenen. Zo heeft iedere thee blend een unieke smaak en ondersteuning voor de gezondheid. Er zijn thee blends voor detox, menstruatie, zwangerschap, weerstand, etc.

Tastea thee Energy Boost Blend

De blend wanneer je meer uit je dag wilt halen! Energie hebben is een belangrijk onderdeel om je goed, gelukkig, fit en onverslaanbaar te kunnen voelen. Pep je energie level op een 100% natuurlijke wijzen op met Energy Boost thee. Haal de energieke jij in je naar boven en taste te goodlife!

De Energy boost thee blend kan ondersteunen bij?

 • Meer energie
 • Omgaan met stress
 • Ontspannen
 • Vitamine boost
 • Mentale gezondheid bevorderen

 

Energy Boost thee van Tastea

Ingrediënten tastea tea 

Mate green, green rooibos, orange peels, natural flavouring, orange pieces, blue cornflower, mallow, Yellow Marigold petals, safflower petals.

Kan sporen van: noten, sulfieten, soya & lactose bevatten.

Energy Boost thee van Tastea

Bereiding van de tastea thee

De bereiding van de tastea Energy boost is ontzettend makkelijk. Breng 200 ML water aan de kook in de waterkoker. Schep 3 gram thee blend in de beker en voeg daarna het water toe. Laat de thee 5 tot 10 minuten trekken voor de juiste smaak. Met 1 blik Energy Boost kun je 41 kopjes thee maken.

Energy Boost thee van Tastea

Tastea thermobeker

De thermobeker bestaat uit meerdere delen, een binnen gedeelte, filter en een drink dop. De filter dient voor het tegen houden van de losse thee die bij het water wordt gevoegd. Zo komt het tijdens het drinken niet uit de beker. Naast dat de beker de warmte goed vast houd, is het handig om mee te nemen onder weg.

Energy Boost thee van Tastea

Mijn ervaring met tastea

De tastea Energy Boost thee heb ik een week lang achter elkaar gebruikt. Om mijn werk dag te starten nam ik een grote fles thee naast mijn ontbijt. Het doet mij ontzettend goed om hier mee te starten. Ik merk dat het energie geeft, een moment van wakker worden en daarnaast een ontspannen gevoel in mijn lichaam.

Naast de grote dip van de afgelopen weken is deze thee een goed steuntje voor mij geweest. Minder stress heb ik ervaren. De smaak is anders dan ik gewent ben, meestal drink ik groene thee. Deze thee is heerlijk, iets pittiger maar zeker niet storend. De ondersteunende werking van de thee blend doet zeker iets met mijn lichaam. Een goed product en smaakt ook lekker!

 • De tastea Energy Boost thee blend kost € 35,95.

liefs gea glamview

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.
Advertenties

8 Replies to “De Energy Boost tastea thee met 5 gezondsheidsvoordelen!”

 1. Wat fijn dat je baat hebt bij deze thee en dat hij ook nog eens lekker smaakt. Het ziet er ook heel leuk uit in die thermobeker trouwens. Wat een handig ding!

 2. Ik ken het merk nog niet, terwijl ik de hele dag door thee drink. Fijn dat het je zoveel energie geeft, dat kan ik ook wel gebruiken momenteel haha. Die beker ziet er erg leuk uit en mooi dat hij doorzichtig is.. normaal zijn thermobekers dat niet (voor zo ver ik weet)!

  1. Ja deze is inderdaad doorzichtig, hier door kun je ook zien of de thee ook goed getrokken is. De meeste thermobekers zijn inderdaad vaak standaard zwart van kleur haha ^^ Herkenbaar.

  1. Vaak ga ik al snel voor een groene thee, maar deze thee is inderdaad ontzettend lekker. De spicy smaak doet het hem <3

 3. Hoe handig is die theebeker?! Ik vind de thee op zich er ook erg mooi uitzien. Liefde voor losse thee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *