Als je mij goed kent, dan weet je dat ik een zwak heb voor mooie sieraden. Het liefst draag ik sieraden die subtiel zijn, ideaal om dagelijks te kunnen dragen. Bij Mostert Juweliers kwam ik een prachtige gouden ring tegen met een klein subtiel steentje.

ostert Juweliers ring doosje

Mostert Juweliers loopt voorop met de mode trends, en staan voor goede kwaliteit. Ze werken samen met leveranciers in binnen en buitenland en bieden een breed assortiment aan prachtige sieraden, horloges, kettingen, hangers en mooie horloges, gemaakt van kwalitatieve materialen als goud, zilver, witgoud, roségoud, staal en titanium. De prijzen liggen boven de €100 euro en variëren volop.

Gouden ring met Zirkonia

Het is een gouden ring die gemaakt is van 14-karaad echt goud, en heeft een breedte van 3mm. De gouden ring heeft op de bovenkant een zirkonia steen en kan prachtig gematcht worden met andere (aanschuif)ringen. Vooral de breedte van 3mm spreekt mij aan, het ziet er anders uit dan de ringen die ik al in mijn sieradendoos heb zitten. Bovendien is de ring stevig en dus van goede kwaliteit. De ring kost €169,00

ostert Juweliers gouden ring in doosje

Verzenden en Service Mostert Juweliers

De gouden ring wordt verstuurd in een bubbeltjes envelop, waardoor het item goed beschermd wordt tijdens het verzenden en bezorgen. Bij bezorgen moest ik een handtekening zetten voor ontvangst, dat zal vast de reden hebben dat de ring over de €100 euro kost, wat meer dan logisch is natuurlijk. Ik kreeg een mail dat de ring verzonden was, waarop de volgende dag de postbezorger al voor de deur stond. De gouden ring zit verpakt in een stevig groen cadeaudoosje met het logo van Mostert Juweliers er boven op. Je kunt hem eventueel zelfs hierin bewaren.

Wil je graag een ring bestellen, maar je weet de juiste maat niet? Mostert Juweliers heeft een paar eenvoudige stappen bedacht om zelf de ringmaat te meten. Ik vind het zelf lastig om de juiste maat ring te bestellen, vooral omdat ik dunne vingers heb. Met de methode die Mostert Juweliers aanbiedt lukte het mij prima.

mostert juweliers gouden ring

Sieraden combineren met elkaar

Ik ben een vrouw die houdt van subtiele sieraden, maar met een gelegenheid of feestje subtiele sieraden combineert met opvallende oorbellen. Zilver en gouden sieraden draag ik dan ook door elkaar, niet iedereen is hier groot fan van, maar ik vind het juist wel iets hebben. Ik heb gekozen om mijn nieuwe gouden ring te dragen naast mijn trouwring, die ook van goud is. De ring draag ik nu samen met een gouden ring met parel aan één vinger. Dit vind ik prachtig staan, ik ben dan ook zeer tevreden met het prachtige exemplaar van Mostert Juweliers.

Zou jij kiezen voor een gouden ring of juist van zilver?

liefs gea van glamview

Dit artikel betreft een samenwerking.

Advertenties

One Reply to “Mijn nieuwe gouden ring van Mostert Juweliers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *