Momenten van stress en piekeren, ik ken ze al te goed. Nu kwam ik Bional Stress Balans tegen, en was direct nieuwsgierig. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik een echte piekeraar en maak ik mij snel zorgen om kleine en grote dingen. Piekeren en stress komen en gaan. Ik weet dat het deels te maken heeft met mijn angststoornis en depressie die ik heb ontwikkeld, maar voor niemand zal dit onderwerp vreemd in de oren klinken. Lees meer over de Bional Stress Balans.

Bional Stress Balans

Bional Stress Balans kan tevens jou een handje helpen in een stress situatie. Het helpt om beter in je vel te zitten, maakt je minder stress gevoelig, ondersteunt het energieniveau, ontspant en stelt gerust. Door drie kruiden te combineren is het een natuurlijk hulpmiddel tijdens moeilijke periodes. De capsules zijn tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Het ervaren van veel druk

In ons drukke, veeleisende maatschappij wordt er veel van ons gevraagd. Een beetje gezonde stress is nodig om goed te functioneren en jezelf van je beste kant te laten zien. Maar van teveel druk worden wij zenuwachtig of gaan wij er mentaal onderdoor. Wees vooral bewust als het even te veel wordt, geniet van ontspannende activiteiten. Als je wakker wordt, ga dan niet direct als een wilde alles uitvoeren wat je moet doen, maar neem even de tijd voor jezelf om tot rust te komen.

Bional Stress Balans tabletten in verpakking

Bional Stress Balans bevat natuurlijke kruiden

De Bional Stress Balans kent alleen natuurlijke hulpmiddelen van drie soorten kruiden. De Indiase koningskruid Ashwagandha en drie B-vitamines, B11, B5 en B12. Naast de koningskruid Ashwagandha bevat Stress Balans Valeriaan en citroenmelisse. Deze zorgen voor een rustgevend en ontspannend gevoel. Cirtoenmelisse verbeterd tevens de concentratie.

 Bional Stress Balans tabletten

Gebruik en verkrijgbaarheid

Bional Stress Balans bevat 20 capsules. Voor volwassenen wordt aanbevolen om 1 a 2 keer per dag een capsule in te nemen na de maaltijd. Bevat geen conserveermiddelen, kleur-en-smaakstoffen, alcohol, suiker of lactose en is glutenvrij. Bional Stress Balans is verkrijgbaar bij ETOS en diverse (online) gezondheidswinkels voor €11,99.

Conclusie over Bional Stress Balans

Als ik een stress of pieker moment heb probeer ik mij te richten op het positieve, zoek ik afleiding doormiddel van een film of serie, puzzelen of bloggen. Muziek werkt naast deze activiteiten ook rustgevend voor mij. Om van mijn stress en pieker momenten af te komen werkt het voor mij om een goede afleiding te zoeken of om mijn verhaal te delen met een naaste. Daarnaast helpt Bional Stress Balans mij om tot rust te komen, door een ontspannen gevoel en een verbeterd concentratievermogen. Het is fijn om een natuurlijk middel te kunnen gebruiken als het echt even tegen zit. Wel moet ik wennen aan de grote capsules, maar dat is persoonlijk.

Hoe ga jij om met stress en pieker momenten?
liefs gea van glamview
Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review
Advertenties

4 Replies to “Pieker en stress momenten de baas met Bional Stress Balans”

  1. ik denk er over na als ik stress en pieker momenten heb, en ik ga dan kijken naar een oplossing 😉 en die komt niet uit een pilletje 😉 want daar los je niks mee op helaas. het is voor sommige wel makkelijk natuurlijk maar oplossen word het dan niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *