Hallo lieve lezers! In dit artikel lees je meer over een mondverzorgingsproduct die ik graag met jullie wil testen, namelijk de FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel! Deze FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel heeft een speciale kop, die er heel anders uit ziet dan een normale elektrische tandenborstel. Ik ben nieuwsgierig naar wat deze elektrische tandenborstel zo speciaal maakt. Aan de kleur zal het hem niet liggen, wat een prachtige donker roze kleur! Lees je gezellig mee?

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel in verpakking
FOREO ISSA 3 

De FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk: Black, Fuchsia, Mint en Pearl Pink. Ik heb de FOREO ISSA 3 in de kleur Fuchsia ontvangen. De perfecte kleur voor mij, aangezien roze mijn favoriete kleur is zoals jullie wellicht wel weten. Het is wel een iets donkere variant, maar het maakt tandenpoetsen een stuk leuker vind je niet!?

De FOREO ISSA 3 zit in een stevige plastic verpakking, hierdoor kan het product niet beschadigen. De achterkant van de verpakking is voorzien van informatie over de elektrische tandenborstel, de functies en de voordelen die het heeft. Zo heeft de FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel wel 16 verschillende snelheden, die naar ieder zijn wens is in te stellen. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur, tevens is ieder gebit anders. Zo heb ik zelf gevoelig tandvlees en snel kans op tandplak rondom mijn tanden. Als je hier ook tegen aan loopt kun je ook een speciale borstelkop bestellen die hier voor ontworpen is. Ik ga de normale bij geleverde borstelkop proberen.

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel detail

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel achterkant verpakking

De FOREO ISSA 3 zit opgeladen in de verpakking en beloofd direct 365 dagen mee te gaan. Niet van te voren opladen dus, direct aan de slag! Er is een kabel bij geleverd waarmee je hem aan de achterzijde kunt opladen. Met een speciale app kun je precies zien hoe je de tandenborstel het beste kan reinigen en kan gebruiken. De borstelkop dient na 6 maand vervangen te worden. Deze kun je bestellen op de site van FOREO. Voor het mee nemen op reis zit er een hoesje bij om de FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel in mee te nemen. Het valt mij wel op dat het hoesje niet veel ruimte overlaat als je de elektrische tandenborstel er in mee wilt nemen.

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel , kabel en hoes

De elektrische tandenborstel beloofd goed te reinigingen. Denk aan je tanden, tandvlees, wangen en niet te vergeten je tong! Door het design van de FOREO ISSA 3 zorgt het niet alleen ervoor dat je tanden goed worden gereinigd, maar zorgt het er ook voor dat er geen bacteriën achterblijven tussen de haartjes. De achterkant van de FOREO ISSA heeft een reliëf waardoor je je tong en wangen ook optimaal kunnen reinigen en zorgt voor een optimaal fris gevoel.

Mijn bevindingen met de FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel.

Toen ik de FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel zag, was mijn eerste gedachte: Is dit de borstelkop om je tanden mee te poetsen? Wat apart! Het is een FOREO apparaat die ontworpen is met siliconen van medische kwaliteit, vrij van BPA en ftalaten, sneldrogend en niet-poreus om de vorming van bacteriën te voorkomen.

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel borstel kop

Zelf gebruik ik al een poos een elektrische tandenborstel van ORAL B. Elektrisch poetsen ben ik daarom wel gewend en werkt voor mij beter, dan een normale tandenborstel. Ik moest wennen aan de grote van de borstelkop. Na een poosje is dat prima te doen, maar wel anders. De tandenborstel zit er ten eerste alleen al prachtig uit en al die kleuren waar hij in verkrijgbaar is, maakt het poetsen veel leuker. Tevens hoe je niet vaak hem op te laden, voordeel aangezien ik hierin soms best lui kan zijn. Oeps! Door het gemak van de timer weet je precies hoe lang je aan het poetsen bent.

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel

Een nieuw opzet borstelkop kost rond de €20 euro en gaat voor 6 maand mee. Voor sommige mensen kan dit duur gevonden worden, maar wat je er voor krijgt vind ik de prijs een prima deal. Hij is bovendien helemaal persoonlijk aan te passen naar voorkeur door de 16 standen die de FOREO ISSA 3 bevat. Voor mij persoonlijk hoeft hij niet op een te hoge stand, mijn tandvlees kan al snel gevoelig aanvoelen.

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel in verpakking

FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel bescherm hoes
Maar is prima te doen met de tandenborstel. Op de achterkant van de elektrische tandenborstel zit ook een tongschraper. Niet mijn ding, maar voor de personen die hier gebruik van maken een handig extratje! Mijn tanden zien na het poetsen en schoon uit en de tandenborstel is fijn in gebruik.

Je koopt de FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel voor €169,00 bij o.a. de Bijenkorf.

 

Bevat gekregen producten.

Advertenties

5 Replies to “FOREO ISSA 3 elektrische tandenborstel review”

  1. Ziet er interessant uit, al zou ik zelf de kop toch eerder vervangen. Ik vind 6 maanden erg lang. Wel fijn dat het niet steeds opgeladen hoeft te worden.

  2. Wat een mooie uitvoering, eigenlijk zou ik zelf ook een moeten gebruiken vanwege tandplak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *