Hallo lieve lezer! Houdt jij ook net als mij van creatief bezig zijn? Dan heb ik in dit artikel een leuke tip voor jou! Dit keer heb ik het niet besteld voor mezelf, maar voor mijn moeder. Voor moederdag liet ik namelijk een Gepersonaliseerde diamond painting maken van een foto van mijn gezinnetje. Ze is altijd graag bezig met diamond painting en dit was het moment om eens een gepersonaliseerde te geven, inplaats van een standaard diamond painting die je in de winkel kan kopen. Ik heb hem hier laten maken: diamond painting Nederland bestellen op de website van Fotocadeau.nl. Hieronder vertel ik jou meer over dit prachtige cadeau waar ik mijn moeder mee wist te verrassen. Lees je gezellig mee?

Gepersonaliseerde diamond painting

Gepersonaliseerde diamond painting

Via de website van Fotocadeau.nl heb ik heel gemakkelijk zelf mijn Gepersonaliseerde diamond painting weten te bestellen. Ik heb een foto gekozen, die je in de website gemakkelijk kan uploaden. Kies vervolgens voor het formaat staand of liggend en welke vorm aan steentjes je wenst. Ik heb gekozen voor het formaat 60×40 liggend en vierkante steentjes. De vierkante steentjes heb ik gekozen omdat je altijd al de standaard ronde erbij krijgt en dit is dan uniek om ook te geven.

Bij de Gepersonaliseerde diamond painting ontvang je het zelfklevend canvas in de formaat die jij hebt gekozen. Deze komt in een kartonnen doos waar hij netjes in is opgerold. Aan de binnenkant zitten de gekleurde steentjes, in mijn geval de vierkante diamond steentjes. Met een diamond painting pen, schudbakje, een pincet en wax om de steentjes makkelijk op te pakken.

Gepersonaliseerde diamond painting vierkante diamond steentjes

Kies je eigen formaat en de vorm van de diamond steentjes 

Op de zijkant van het plakkende canvas zie je welke kleur en nummer bij elkaar horen. Zo kun je gemakkelijk de juiste kleuren vinden die je nodig hebt. Wat mij opvalt is dat het plakkende canvas echt goed plakt! Als je eerder een diamond painting hebt gekocht bij bijvoorbeeld de ACTION, dat weet je wat ik bedoel. Die heeft namelijk een doorzichtig plastic blad er over heen die steeds minder gaat kleven, hoe vaker je hem om hoog hebt gedaan. Bij de Gepersonaliseerde versie is de zelfklevend canvas wit van kleur met blauwe letter opdruk. Deze plakt oprecht ontzettend goed! Ik vind dit een enorm pluspunt. Daarnaast kreeg ik bij mijn bestelling een doorzichtig opbergbakje om alle diamond steentjes in te bewaren. Zo voorkom je dat er steentjes verdwijnen uit losse zakjes etc.

De diamond painting is groot, hier ben je daarom wel een poosje zoet mee. Een groot voordeel ik wel, aangezien je dan een lekkere tijd kan genieten van het Gepersonaliseerde variant. Daarentegen zie je elke keer weer een nieuwe vorm verschijnen van de foto waar de diamond painting van na gemaakt is. De vierkante diamond steentjes vind ik goed gekozen en net als de ronde vorm een prima keuze. Het zelfklevende canvas plakt goed waardoor de steentjes goed blijven zitten. Vaak gaat mijn moeder er extra overheen met een roller zodat ze nog beter er in gedrukt worden.

Gepersonaliseerde diamond painting zelfklevende canvas
(Zo ziet de zelfklevende canvas van de Gepersonaliseerde diamond painting eruit)

Onze bevindingen over de Gepersonaliseerde diamond painting

De kwaliteit ziet er prima uit en wat je er allemaal bij krijgt is helemaal prima! Als je opzoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau en de persoon is creatief, dan is dit oprecht een leuk cadeau die in de smaak valt. Mijn moeder begon direct te stralen toen ze er achter kwam dat het een Gepersonaliseerde diamond painting is van mijn gezinnetje. De foto die ik er voor heb gekozen hebben wij ooit bij hen thuis gemaakt. Ze herkende hem daarom nog goed en is blij verrast!

mijn gezin Glamview Gea
(Dit is de originele foto)

Goed gekozen zei ze en ik ga er direct mee aan de slag was haar antwoord. Het uiteindelijke resultaat hebben jullie nog van mij te goed, maar het is een mega diamond painting waar je wel even mee bezig bent. Wij raden hem dan ook aan voor andere liefhebbers, net als het doorzichtig bewaardoosje die ontzettend handig is. Wil je een kleinere formaat of juist groter? Op de website is er een ruime keuze aan formaten waar je uit kan kiezen en hier zitten verschillende prijsklassen aan.

Houdt je van creatief bezig zijn, maar niet zo van een diamond painting? Bij Fotocadeau.nl heb je naast diamond painting: schilderen op nummer goedkoop of een mooie gepersonaliseerde puzzel. Ze hebben een ruim assortiment waar je o.a. ook fotoboeken, wanddecoratie en andere items kunt laten maken. Laat je vooral inspireren!

Heb jij al eens een diamond painting gemaakt?
liefs gea van glamview

 

Dit artikel bevat gekregen producten ter review.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *